Bevrijd leven

Ook jij kunt onafhankelijk en vrij in het leven staan.

Bevrijd leven

Ook jij kunt onafhankelijk en vrij in het leven staan.

Bevrijd leven

Ook jij kunt onafhankelijk en vrij in het leven staan.

Over mij

Het leven zie ik als een uitnodiging, een uitnodiging die alle mogelijkheden tot groei in zich draagt. Je wordt steeds voor de keuze gesteld om de uitnodigingen die jij op je pad tegenkomt, aan te gaan op jouw manier.

JE BENT VRIJ OM HET LEVEN TE CREËREN DAT JE WERKELIJK WIL

Mijn naam is Carla van Hooff en ik ben bewustzijnscoach. Ik leef en werk vanuit bewustzijn en ik voel het als mijn missie jou op jouw unieke pad te begeleiden naar vrijheid. Je gaat ontdekken hoe jij vanuit bewustzijn, vanuit vrijheid jouw keuzes kunt maken en jouw leven gaat creëren, zoals dat overeenkomt met jouw verlangen(s).

WAARDOOR KAN IK JOU HELPEN?

Zoals velen met mij, kwam ik op een punt in mijn leven waarin ik vond dat het rigoureus anders moest. Tot dan liep ik overal tegen grenzen aan; in mijn werk, mijn relatie; mijn gezin; sociale contacten. Ik kreeg steeds meer moeite om alle ballen in de lucht te houden. Thuis had ik een gezin met twee kinderen waarvan de jongste de diagnose kreeg: autisme. Mijn relatie van 20 jaar was beeindigd. Na drie jaar ontmoette ik een nieuwe partner. Mijn werk als lerares vond ik heel erg leuk en bracht mij veel ervaring in het werken met kinderen van 4 t/m 18 jaar en in het geven van ouderavonden voor ouders van al die kinderen. Toch liep ik vast. Het moest anders. Maar hoe?

Ik had het met regelmaat lastig met mezelf; lastige gedachten, lastige emoties. Ze hinderden mij en mijn omgeving. Totdat ik op zoek ging. Want ik kon me niet voorstellen dat dit mijn leven was, dat ik het altijd lastig zou hebben met mezelf en de wereld. Ik leerde mediteren, luisterde naar en bezocht verschillende leraren op het gebied van bewustzijn (inmiddels ben ik daar al meer dan 20 jaar mee bezig), las en onderzocht en ontdekte dat er meer was… Het inspireerde me. Door dat alles en door zelfonderzoek ontdekte ik dat er een manier was om gelukkiger te zijn. Zo heb ik een innerlijke ruimte ontdekt die in iedereen is. Die ruimte biedt mij rust, vrede en geluk. Ik zie dat mijn binnenwereld mijn buitenwereld is. Daarom hoef ik niet meer buiten mij te zoeken om iets te veranderen. Ik verander mijn focuspunt naar binnen en dus verandert mijn buitenwereld!

OOK JIJ KAN BEWUST EN ONAFHANKELIJK IN HET LEVEN STAAN

Het is echt de bedoeling dat je ontdekt in dit leven wie jij in werkelijkheid bent. Het is de bedoeling dat geluk en blijdschap een veel grotere plek in je leven krijgen dan tot nu het geval is geweest. Je gaat zien dat de bron van waaruit je leeft altijd al geluk en blijdschap was en dat dus nog steeds is!

Ook jij kunt je levensgeluk creëren:

  • Wil je een makkelijker leven?
  • Wil je angst achter je laten?
  • Wil je vrijheid ontdekken?
  • Wil je blijvend groei ervaren?
  • Wil je meer zelfvertrouwen?
  • Wil je krachtig in het leven staan?