Bevrijd leven

Leer de weg kennen vanuit Leven in Angst naar Leven in Vrijheid en Liefde

Bevrijd leven

Leer de weg kennen vanuit Leven in Angst naar Leven in Vrijheid en Liefde

Bevrijd leven

Leer de weg kennen vanuit Leven in Angst naar Leven in Vrijheid en Liefde

GRATIS KENNINGSMAKINGSSESSIE

VOEL JE JE KLEINER DAN JE BENT?

Je voelt je regelmatig verkrampt, gestrest, machteloos, overspoeld door gebeurtenissen in je leven, gedeprimeerd, klein, verdrietig, onzeker, ongelukkig, geblokkeerd etc. Al deze dingen maken dat je je kleiner voelt dan je bent. Je vindt dat terug op veel plekken in je leven. Je voelt je ongelukkig en geblokkeerd in je gezin, in je relatie, in je werk, in je contacten enz. Het hindert je, het staat je in de weg, zo kun je niet ten volle leven wie je werkelijk bent. Deze hindernissen hebben de macht van je overgenomen en staan aan het roer van jouw leven.         

ALLES IS JE TE VEEL

Je wil dat niet, maar het gebeurt. Je wordt overspoeld door alles wat je te doen en te regelen hebt en dat kun je ook heel goed. Maar het is je gewoon te veel geworden om alles onder controle te houden. Het gaat niet meer. Je hebt al die tijd voor anderen gezorgd, maar niet voor jezelf en dat eist nu zijn tol. Je bent doodmoe en je wordt er onzeker en verdrietig van, zo had je je het leven niet voorgesteld. Je weet dat het mogelijk moet zijn om moeiteloos te leven, maar je weet niet (meer) hoe. De problemen stapelen zich op en het kost je steeds meer moeite om alle ballen in de lucht te houden.

BOEK NU EEN GRATIS KENNINGSMAKINGSSESSIE

BEVRIJD JOUW LEVEN

WAT ZIJN DE GEVOLGEN HIERVAN

Zolang je gehinderd wordt door allerlei blokkades in jou, blijf je hier in meer of mindere mate tegenaan lopen op elk gebied in je leven. Je bent op zoek naar handvatten, je wilt graag weer zekerheid en blijdschap voelen in jezelf. Daarom nodig ik je uit om direct een afspraak voor een Bevrijd Jouw Leven sessie in mijn agenda te boeken.

OOK JIJ KUNT MOEITELOOS EN VRIJ LEVEN

Een leven vrij van blokkades en vrij van de daaronder liggende angst is ook voor jou weggelegd. Angst ligt ten grondslag aan alles wat jij als een probleem ervaart. Als je de weg weet van leven in angst naar leven in vrijheid en liefde, kun je die weg steeds opnieuw vinden. Om die weg te leren kennen nodig ik je uit om je hierin door mij te laten begeleiden. Stap voor stap laat ik je zien hoe je, steeds opnieuw, bevrijd kunt worden van angst en een leven kunt leiden dat je stoutste dromen nog overtreft.

LEVEN IN VRIJHEID IS ER OOK VOOR JOU

Deze sessie raad ik je aan als je meer vrede, rust, geluk en blijdschap wil. De sessie is voor jou en is één op één en kan online of in mijn praktijk plaatsvinden. Het is een kennismaking met mij en je ontdekt dat mijn manier van werken altijd op maat gemaakt is voor jou! Het resultaat van mijn werkwijze is vrijheid in de grootste zin van het woord.

Voorkom een lange wachttijd en boek direct.

Contact

Carla van Hooff Coaching
Tafelbergstraat 10
2021SP Haarlem
Tel: 06-40223656

KVK 71156577
Bank: NL32 KNAB 0257 2292 64

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring