Jullie zijn al een behoorlijke tijd samen en de laatste tijd hebben jullie het gevoel dat alles tussen jullie stroef verloopt. Alles voelt zwaar en dat wat altijd zo aantrekkelijk was aan de ander is nu eigenlijk een bron van irritatie. Je hebt vaak meer zin om iets voor jezelf te doen dan zin om samen iets te ondernemen. Jullie hebben wel geprobeerd om te praten, maar de meeste gesprekken lopen op niets uit. Je wil graag dat er weer plezier en blijdschap is als jullie samen tijd doorbrengen, maar je hebt geen idee hoe.

Wat is er nodig?

Meestal zijn we bezig met wat de ander allemaal verkeerd doet, of anders zou moeten doen. Maar de oplossing ligt juist in wat onze eigen bijdrage is, als dat helder wordt gaan dingen veranderen. Een ondersteunende en neutrale ervaringsdeskundige professional kan met volle aandacht jou- en jullie samen begeleiden om weer die glans te gaan ervaren in jezelf, in de ander en in het leven in het algemeen.

Wat bied ik jullie aan?

  • Je krijgt basisgereedschappen om met elkaar om te gaan, ook als het even niet ‘vanzelf’ gaat
  • Je gaat op een andere manier naar jezelf en naar elkaar kijken
  • Je krijgt inzicht in patronen welke tussen jullie spelen en waarin jullie vastgelopen zijn
  • Je gaat inzien waar de oplossingen liggen

Wat gebeurt er als je vanuit innerlijke rust naar jezelf en elkaar kijkt?

  • Je vertrouwt meer op jezelf en bent onafhankelijker
  • Je raakt niet direct in paniek als de ander zijn eigen ‘ding’ doet
  • Doordat je meer rust hebt ben je meer ontspannen
  • Vanuit ontspanning liggen antwoorden vaker voor de hand
  • De relatie wordt stabieler

Hoeveel gesprekken wordt aangeraden?

De ervaring leert dat de Essentie-gesprekken voor  jullie het meeste opleveren na 6 gesprekken. Je kunt ook kiezen voor de 3 daagse intensive-gesprekken. Dit is mijn meest exclusieve programma, waarbij je in “no-time” komt tot de kern van jullie wezen. Alles gericht op jullie vrijheid in jullie relatie met elkaar!

Neem hier contact op voor een kennismakingsgesprek voor de Essentie-Gesprekken voor jullie (levenspartners). En klik hier voor meer informatie over de 3-daagse Essentie- Intensive-Alle Aandacht voor Jullie

Voor wie?

Voor stellen die de intentie hebben om samen verder te gaan door aandacht te besteden aan hun eigen gedachten. Die openstaan voor een nieuwe manier van coaching, waarin rust, stilte en de ervaring van het moment, meer aandacht krijgen dan uitvoerig praten over het verleden.

Wie ben ik?

Als bevrijdingscoach ben ik al jaren op het pad van bewustwording van wie of wat ik in essentie ben. Ik heb geleerd mijn gedachten te laten voor wat ze zijn, namelijk gewoon gedachten, waar ik niets mee “moet”. Dat heeft op mij een geweldige impact gehad. Sindsdien leef ik een rijker, gezonder en liefdevoller leven met mezelf en anderen. Dat gun ik iedereen en daarom coach ik al jaren mensen in mijn praktijk op verschillende manieren, zodat ook zij hun prachtige kwaliteiten nog meer in kunnen zetten voor een mooiere wereld.

Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten!

Praktische informatie: 

Locatie: Tafelbergstraat 10, Haarlem

Meer weten?

Bel op werkdagen tussen 12.00 en13.00 uur of tussen 19.00 en 20.00 uur naar telnr. 06-40223656  Of mail me op info@bevrijdleven.nl  Ik reageer dan zo snel mogelijk.

Tarieven:

€ 120,00 per uur (incl. BTW)