Wellicht herken je het volgende:

Je hebt al wat aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, je bent je bewust van jezelf, je hebt wel eens een boek van Eckhart Tolle gelezen of andere boeken die gaan over “leven-in-het-nu” maar je vindt de praktijk best wel lastig. Er zijn zoveel gedachten die maar door je hoofd blijven gaan. Al die gedachten nemen je mee naar allerlei situaties die je meegemaakt hebt en/of dingen die je nog moet doen. En die verhinderen je om gewoon hier-en-nu te zijn.

Je verlangt naar rust.

En je zou het liefste eenvoudige basisgereedschappen ontvangen, die je helpen om los van gepieker te komen en dat er stilte komt in je hoofd. Je hebt dan het idee dat je gemakkelijker in het Nu komt, waar steeds meer mensen het over hebben.

Wat betekent het eigenlijk om in het Nu te zijn?

  • Er kan van alles om je heen gebeuren, maar ze leiden je niet af van het Nu.
  • Je voelt je rustig en op je gemak, waar je ook maar bent en met wie je ook maar bent.
  • Je hebt het gevoel dat je alles veel duidelijker waarneemt qua vorm, kleur, geur, maar je ervaart er niet de hinder van.
  • Er zijn wel gedachten, maar je hoofd gaat er niet mee “aan de haal”.

Wat is het resultaat van veel meer in het Nu zijn?

  • Omdat je jezelf vanuit een nieuw bewustzijnsperspectief ziet, wordt je beeld over jezelf veel positiever.
  • Je ervaart de contacten met de mensen om je heen intenser, gelijkwaardiger, plezieriger en je ontmoet meer gelijkgestemden.
  • Het levert je meer tijd en energie op.
  • Je algehele gezondheid wordt beter. Immers, zonder stress geen spanning en zonder spanning minder snel last van lichamelijke klachten.

Wat bied ik je aan?

Ik bied jou Essentie-gesprekken aan die erop gericht zijn jou te leren hoe je los kunt komen van gedachten, aannames, overtuigingen en meningen die je tot nu toe hebt aangeleerd van je ouders, school, opleidingen, werk, cultuur etc. Door los te komen van belemmerende gedachten, zul je een nieuwe ruimte ervaren in jezelf die je nog niet eerder ontdekte.

Mijn kracht en kwaliteit is dat ik tijdens de Essentie-gesprekken, op zo’n manier op jou ben afgestemd dat je manieren leert, die jou leren op een geheel andere manier naar jezelf te kijken, waardoor je zult ontdekken dat je- wat je dacht dat heel serieus en moeilijk was- eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is.

Dat is een ware ommekeer!

Het vergt oefening om op deze nieuwe manier te leren kijken naar jezelf en je gedachten. Dat wat je jaren hebt herhaald aan patronen en terugkerende gedachten, is niet “zomaar” opgelost. Het is een nieuwe manier van zelfonderzoek die, als je eenmaal hebt geleerd hoe je je gedachten om kan draaien, je je hele leven lang kunt blijven toepassen om zo nog meer vrij te worden in jezelf.

En dus elke situatie anders- meer positiever- zult ervaren.

Hoeveel gesprekken wordt aangeraden?

De ervaring leert dat de Essentie-gesprekken het meeste opleveren na 6 gesprekken. Je kunt ook kiezen voor de 3 daagse intensive-gesprekken. Dit is mijn meest exclusieve programma, waarbij je in “no-time” komt tot de kern van je wezen. Alles gericht op jouw innerlijke vrijheid! Neem hier contact op voor een kennismakingsgesprek voor de Essentie-Gesprekken 1 op 1. En klik hier voor meer informatie over de 3-daagse Essentie- Intensive-Alle Aandacht voor Jou

Wie ben ik?

Als bevrijdingscoach ben ik al jaren op het pad van bewustwording van wie of wat ik in essentie ben. Ik heb geleerd mijn gedachten te laten voor wat ze zijn, namelijk gewoon gedachten, waar ik niets mee “moet”. Dat heeft op mij een geweldige impact gehad. Sindsdien leef ik een rijker, gezonder en liefdevoller leven met mezelf en anderen. Dat gun ik iedereen en daarom coach ik al jaren mensen in mijn praktijk op verschillende manieren, zodat ook zij hun prachtige kwaliteiten nog meer in kunnen zetten voor een mooiere wereld.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten

TARIEVEN

€ 80,00 per uur (inclusief btw.)


RECENSIE

Tijdens een persoonlijk consult bij Carla, had ik geen specifieke vraag bij aankomst, maar tijdens ons gesprek haalde Carla al snel naar boven wat een terugkerend onderwerp is in mijn leven. Het gesprek verliep met humor, helderheid en op alle – kennelijk toch aanwezige vragen :-)- kwam een pasklaar en bruikbaar antwoord. Dit vanuit een ruimte van aanwezigheid met wat is.

Dank je wel Carla voor de mooie sessie vanmorgen!

– Else van Aken uit Haarlem