Een Essentie-Bijeenkomst wordt ook wel “Satsang” genoemd. Het is een groepsbijeenkomst waarbij stilte, vragen en antwoorden worden afgewisseld. Satsang is een Sanskriet woord; Sat is “waarheid” en Sanga is “samen”- dus het “samen zijn in waarheid”. Een ieder heeft hierin hetzelfde verlangen: vrede vinden in zichzelf en een oprecht en vreugdevol leven leiden, alleen en samen met anderen.

 

De Essentie-Bijeenkomst is een bijzondere ervaring; je ontdekt dat de levensvragen die jij hebt, niet uniek zijn. Iedereen die komt, heeft namelijk min of meer dezelfde vragen. Dat schept een band. En zo kan het voorkomen dat je als “los zand” bij elkaar komt voor de Essentie-Groepsbijeenkomst, en als “goede bekenden” weer uit elkaar gaat.

 
Wat gaan we doen in een Essentie-Bijeenkomst?  

Tijdens deze bijeenkomst, heb je de mogelijkheid om levensvragen te stellen waarop ik antwoord zal geven. Ik geef die antwoorden niet zomaar. Ze komen bij me op vanuit een innerlijke ruimte waar altijd rust en vrede is (die je kunt ontdekken in een Ervaringsworkshop).  Je zult voelen dat deze antwoorden een heel andere energie hebben, dan als ik vanuit mijn hoofd zou antwoorden.

Om die reden kun je zeggen dat een Essentie-Bijeenkomst een verdiepende ervaring is. Iedere keer dat je komt, zul je steeds meer verdieping ervaren in jezelf.

Voorbeelden van vragen

 • Wat is het doel van het leven?
 • Wat is het Nu?
 • Waarom ben ik geboren?
 • Wat is het ego?
 • Waar komen gedachten vandaan?
 • Hoe kan ik een zinvoller bestaan leiden? Etc etc.

Wat levert een Essentie-Groepsbijeenkomst je op?

 • Antwoord(en) op voor jou belangrijke levensvragen
 • Stilte ervaren in jezelf in – en met- een groep
 • Samenzijn met gelijkgestemden
 • Meer vreugde, vervulling en zingeving ervaren in het dagelijks leven
 • Gemakkelijker in het Nu zijn,
 • Jezelf en je leven leren zien vanuit een nieuw perspectief

Voor wie?  

Voor JOU die meer vrede en rust in zichzelf wil vinden, een vreugdevoller leven wil leiden en het prettig vindt om die verdieping samen met een groep gelijkgestemden te ontdekken.

Wie ben ik? 

Als bewustzijnscoach ben ik al jaren op het pad van bewustwording van wie of wat ik in essentie ben. Ik heb geleerd mijn gedachten te laten voor wat ze zijn, namelijk gewoon gedachten, waar ik niets mee “moet”. Dat heeft op mij een geweldige impact gehad. Sindsdien leef ik een rijker, gezonder en liefdevoller leven met mezelf en anderen. Dat gun ik iedereen en daarom coach ik al jaren mensen in mijn praktijk op verschillende manieren, zodat ook zij hun prachtige kwaliteiten nog meer in kunnen zetten voor een mooiere wereld.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten.

Praktische informatie:

De avonden beginnen om 19.30 uur tot 21.30 uur  Inloop vanaf 19.15 uur

De ochtenden beginnen om 11.00 uur tot 13.00 uur.  Inloop vanaf 10.45 uur

Adres: Tafelbergstraat 10, Haarlem

Meer info: Bel op werkdagen tussen 12.00-13.00  of tussen 19.00 uur-20.00 uur op 06- 40223656 of mail me via info@bevrijdleven.nl

Entree:  € 20,00

 

Wil je een Essentie-Groepsbijeenkomst bij je thuis organiseren? Dat kan ook. Neem daarvoor contact met me op  via bovengenoemde mogelijkheden.