MET HEEL MIJN HART WIL IK JE UITNODIGEN VOOR MIJN COACHINGSTRAJECTEN

                                               1  enkel gesprek duurt maximaal 1½ uur. Kosten: € 120,00

KORT DIEPTETRAJECT VAN 1 MAAND

Het korte traject behelst 3 persoonlijke gesprekken van elk maximaal 1 ½ uur, die binnen 1 maand worden afgenomen. 

 

Deze gesprekken zijn voor jou als je nog niet eerder kennis hebt gemaakt met zelfonderzoek, en/of voor het eerst persoonlijke gesprekken aangaat. 

Het onderzoeken van waar je nu staat en waar je naar toe wilt.    Wat zijn jouw verlangens en welke gedachten belemmeren je?

Misschien herken je het volgende: Je voelt je ongelukkig en geblokkeerd in je gezin, in je relatie, in je werk, in je contacten enz. Het hindert je, het staat je in de weg, zo kun je niet ten volle leven wie je werkelijk bent. Deze hindernissen hebben de macht van je overgenomen en staan aan het roer van jouw leven.

Je weet dat het mogelijk moet zijn om moeiteloos te leven, maar je weet niet (meer) hoe. De problemen stapelen zich op en het kost je steeds meer moeite om alle ballen in de lucht te houden.

In hoeverre ervaar jij je omstandigheden als belemmerend of beklemmend? Kun je ze met een andere blik gaan bekijken en ervaren, waardoor je meer vrijheid krijgt.

Hoe het gebeuren in het verleden zodanig te bezien dat het je verrijkt en je jezelf kunt bevrijden van (vermeende) last? Een leven vrij van blokkades en vrij van de daaronder liggende angst is ook voor jou weggelegd.

Angst ligt ten grondslag aan alles wat jij als een probleem ervaart. Als je de weg weet van leven in angst naar leven in vrijheid en liefde, kun je die weg steeds opnieuw vinden.

Wat heb je nog nodig om vanuit dit grotere perspectief te gaan leven? En wat heb je nodig om je kernwaarden en wensen te kunnen uitdrukken en waar te maken in dit leven?

Het resultaat is vrijheid in de grootste zin van het woord.

Tijdens deze gesprekken krijg je ook oefeningen die we eerst samen doen, maar die je daarna thuis kunt doen. Tussendoor mag je me altijd bellen als je vragen hebt. Dit hoort bij het traject.

Het gaat erom dat je op een diepe laag jezelf beter gaat leren kennen en herkennen. Daarin komen de vier bovengenoemde punten keer op keer aan de orde. Je gaat zien wat je blokkades zijn en je leert hoe je die kunt oplossen zodat je dat ook zelfstandig kunt gaan doen.

Je ontdekt de magie van het leven en hoe je die kunt inzetten om jouw verlangens te manifesteren. Manifesteren is een creatief proces en dat proces geeft zicht op jouw mogelijkheden, je hoeft er niet in gevangen te raken. Het wordt je gereedschapskist die je vrij ter beschikking staat.

Zo ga je via je blokkades èn je mogelijkheden steeds meer vanuit bewustzijn, vanuit ruimte, vanuit liefde te kijken naar jouw ervaringen en naar jouw situatie. Zo wordt meer en meer zichtbaar wie je in werkelijkheid bent.                                                                

De prijs voor het korte dieptetraject bedraagt:

. € 300,00

Ter Informatie

  • De gesprekken kunnen, in gezamenlijk overleg, plaatsvinden op locatie (mijn werkplek) of in Zoom (online).
  • De data van de gesprekken bepalen we per gesprek.