MET HEEL MIJN HART WIL IK JE UITNODIGEN VOOR MIJN COACHINGSTRAJECTEN

                                               1  enkel gesprek duurt maximaal 1½ uur. Kosten: € 120,00

KORT DIEPTETRAJECT VAN 1 MAAND

Het korte traject behelst 3 persoonlijke gesprekken van elk maximaal 1 ½ uur, die binnen 1 maand worden afgenomen. 

 

Deze gesprekken zijn voor jou als je nog niet eerder kennis hebt gemaakt met zelfonderzoek, en/of voor het eerst persoonlijke gesprekken aangaat. 

Het onderzoeken van waar je nu staat en waar je naar toe wilt.    Wat zijn jouw verlangens en welke gedachten belemmeren je?

Misschien herken je het volgende: Je voelt je ongelukkig en geblokkeerd in je gezin, in je relatie, in je werk, in je contacten enz. Het hindert je, het staat je in de weg, zo kun je niet ten volle leven wie je werkelijk bent. Deze hindernissen hebben de macht van je overgenomen en staan aan het roer van jouw leven.

Je weet dat het mogelijk moet zijn om moeiteloos te leven, maar je weet niet (meer) hoe. De problemen stapelen zich op en het kost je steeds meer moeite om alle ballen in de lucht te houden.

In hoeverre ervaar jij je omstandigheden als belemmerend of beklemmend? Kun je ze met een andere blik gaan bekijken en ervaren, waardoor je meer vrijheid krijgt.

Hoe het gebeuren in het verleden zodanig te bezien dat het je verrijkt en je jezelf kunt bevrijden van (vermeende) last? Een leven vrij van blokkades en vrij van de daaronder liggende angst is ook voor jou weggelegd.

Angst ligt ten grondslag aan alles wat jij als een probleem ervaart. Als je de weg weet van leven in angst naar leven in vrijheid en liefde, kun je die weg steeds opnieuw vinden.

Wat heb je nog nodig om vanuit dit grotere perspectief te gaan leven? En wat heb je nodig om je kernwaarden en wensen te kunnen uitdrukken en waar te maken in dit leven?

Het resultaat is vrijheid in de grootste zin van het woord.

Tijdens deze gesprekken krijg je ook oefeningen die we eerst samen doen, maar die je daarna thuis kunt doen. Tussendoor mag je me altijd bellen als je vragen hebt. Dit hoort bij het traject.

Het gaat erom dat je op een diepe laag jezelf beter gaat leren kennen en herkennen. Daarin komen de vier bovengenoemde punten keer op keer aan de orde. Je gaat zien wat je blokkades zijn en je leert hoe je die kunt oplossen zodat je dat ook zelfstandig kunt gaan doen.

Je ontdekt de magie van het leven en hoe je die kunt inzetten om jouw verlangens te manifesteren. Manifesteren is een creatief proces en dat proces geeft zicht op jouw mogelijkheden, je hoeft er niet in gevangen te raken. Het wordt je gereedschapskist die je vrij ter beschikking staat.

Zo ga je via je blokkades èn je mogelijkheden steeds meer vanuit bewustzijn, vanuit ruimte, vanuit liefde te kijken naar jouw ervaringen en naar jouw situatie. Zo wordt meer en meer zichtbaar wie je in werkelijkheid bent.                                                                

De prijs voor het korte dieptetraject bedraagt:

. € 300,00

Ter Informatie

 • De gesprekken kunnen, in gezamenlijk overleg, plaatsvinden op locatie (mijn werkplek) of in Zoom (online).
 • De data van de gesprekken bepalen we per gesprek.

GESPREKKEN MET JOU EN JE PARTNER, RELATIE-COACHING
Wil je samen verder?

Het kan gebeuren dat door drukke werkzaamheden en/of veranderingen in je omstandigheden, je relatie op het tweede plan is gekomen.                  

Je bent in een sleur gekomen en de interesse in elkaar lijkt weg… 

Wil je dat onderzoeken omdat je heel graag samen verder wilt, maar zitten jullie in een impasse?

Maak dan een afspraak bij mij en we gaan samen onderzoeken hoe jullie verder kunnen gaan.

Een voorbeeld:

Een cliënt: mijn vriendin en ik clashen regelmatig en ik zie er geen verbetering in… Ik zou zo graag met haar samen er doorheen bewegen in relatietherapie het liefst. Zij wil dat niet.

Deze vraag komt regelmatig terug bij hem op verschillende manieren. Het ziet er aan de buitenkant steeds anders uit en daardoor ziet hij niet dat hij ook door zijn eigen pijn heen kan bewegen zonder haar. Een relatie is niet alleen maar, ‘we zijn samen en voor altijd gelukkig’. Nee meestal niet juist! Je komt samen omdat er een (lichamelijke) aantrekkingskracht is ìn Liefde. Als de liefde op de voorgrond blijft kom je na elke clash weer bij elkaar en merk je dat jullie stappen maken, maar op de eerste plaats in jezelf en daarnaast leer je elkaar steeds beter kennen.

Het mooie van een intieme relatie is dat er iemand zo dichtbij je staat dat hij of zij je op de meest gevoelige punten triggert. Daardoor komen je gevoeligste punten naar boven. Zie dan die pijn en blijf erbij, keer dat niet de rug toe. Alleen zo kom je vrij van die pijn en als jij steeds meer in vrijheid verkeert kan de ander volgen… Je bent van niets of niemand afhankelijk om door je eigen pijn heen te gaan, ook niet van je partner. Plaats jezelf niet in de wachtkamer door te wachten tot de ander of jullie samen stappen maken. Begin zelf!

Het is wel zo dat de relatie leefbaar moet blijven, dat kan alleen als liefde prevaleert en niet alleen maar pijn!

Liefde is je leidraad, maar op de eerste plaats voor jou.

1 enkel gesprek duurt maximaal anderhalf uur. Kosten € 120,00. Vanaf 3 gesprekken € 100,00 per gesprek.

3-daagse Satsang-Intensive-Alle-aandacht-voor-jou (ook mogelijk voor jou en je partner, als relatie-coaching)

 • Ben jij toe aan een paar dagen helemaal voor jezelf?
 • Waar er alle aandacht is voor jou en voor waar je in het dagelijks leven mee worstelt?
 • Sta je open voor een diepgaande transformatie van een paar dagen in een 1-op-1 setting?

Dan nodig ik je van harte uit voor de unieke 3-Daagse Satsang-Intensive- Alle-aandacht-voor-jou.

Wat houdt deze 3-daagse Satsang-Intensive-Alle-aandacht-voor-jou, in?

De Satsang-Intensive-Alle-aandacht-voor-jou, is een totaalprogramma van een paar dagen met verdiepende en transformerende Gesprekken. Tijdens dit totaaltransformatieprogramma wisselen rust, stilte, ontspanning, alleen zijn en verdiepende Gesprekken zich af in een prettig tempo.

Iedere dag van de 3-daagse hebben we 2 Satsang-Gesprekken- ’s morgens en ’s middags- en we doen een ontspanningsoefening die je thuis ook eenvoudig kunt (blijven) toepassen. De laatste dag, de derde dag, sluiten we in de middag af met het laatste Gesprek.

Wat zijn Satsang Gesprekken?

Satsang-Gesprekken helpen je om je problemen op een andere manier te gaan zien. Dat komt, omdat je door de vragen die ik je stel, bij jouw innerlijke stilte komt. Vanuit die stilte en rust, zien problemen er ineens anders uit. Het is deze ervaring van stilte, rust en vrede, die in jou nieuwe antwoorden doen ontstaan,

Met andere woorden:  je ontdekt je innerlijke stilte en je leert van daaruit te antwoorden. Hierdoor maak je mee dat waar je je eerder heel erg druk over maakte er nu minder toe doet. Het is een stuk lichter geworden in jezelf. Dat geeft letterlijk opluchting!

Waarom ontspanningsoefeningen?

Als Satsang-Gesprekken gecombineerd worden met eenvoudige lichamelijke ontspanningsoefeningen, zullen de ervaringen en inzichten die je opdoet tijdens de Gesprekken, nog meer geïntegreerd worden in je wezen. En, hoe meer integratie, hoe meer er een samenvallen is van transformatie op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. 

Wat levert de 3-Daagse Satsang-Intensive-Alle-aandacht-voor-jou, je op?

 • Algehele verbeterde gezondheid
 • Het ontdekken van jouw innerlijke stilte, waardoor je elk moment daar naartoe kunt terugkeren
 • Heel veel inzichten over jezelf en antwoorden op voor jou belangrijke levensvragen
 • Praktische tools om je dagelijks leven te verrijken op een eenvoudige manier
 • Een verruimend bewustzijnsperspectief dat jouw gehele leven transformeert
 • Je vindt je richting
 • Je zult nieuwe contacten met gelijkgestemden naar je toe trekken
 • Je zult je vanaf Nu meer ontspannen voelen dan ooit tevoren

Wie ben ik?
Als bewustzijnscoach ben ik al jaren op het pad van bewustwording van wie of wat ik in essentie ben. Ik heb geleerd mijn gedachten te laten voor wat ze zijn, namelijk gewoon gedachten, waar ik niets mee “moet”. Dat heeft op mij een geweldige impact gehad. Sindsdien leef ik een rijker, gezonder en liefdevoller leven met mezelf en anderen. Dat gun ik iedereen en daarom coach ik al jaren mensen in mijn praktijk op verschillende manieren, zodat ook zij hun prachtige kwaliteiten nog meer in kunnen zetten voor een mooiere wereld.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

Data van de 3-Daagse Satsang-Intensive- Alle aandacht voor Jou
Mogelijk op elke dinsdag of donderdag  als aanvangsdag. Data op aanvraag in gezamenlijk overleg!

Locatie: Tafelbergstraat 10, 2021 SP Haarlem

Parkeren: gratis

OV: route lopen vanaf station Haarlem ong. 15 – 20 minuten

Start Programma:     

eerste dag :   11.00  – 12.30 uur en 14.00 – 16.00/16.30 uur

tweede dag : 11.00 – 12.30 uur en 14.00 – 16.00/16.30 uur

derde dag :    11.00 – 12.30 uur en 14.00 – 15.30 uur

Alle tijden kunnen in overleg worden vastgelegd, zodat het precies passend is voor jou.

Informatie over opgave:
Meer weten? Bel op werkdagen tussen 12.00 en13.00 uur of tussen 19.00 en 20.00 uur naar telnr. 06-40223656 Of mail me op [email protected] Ik reageer dan zo snel mogelijk.

Prijs: Op aanvraag

Inbegrepen is:

 • Iedere dag twee Satsang-Gesprekken
 • Iedere dag 1 ontspanningsoefening die je ook thuis kunt doen
 • Koffie, thee of een sapje, fruit en/of andere versnaperingen tijdens de gesprekken

Niet inbegrepen:

 • Lunch