Boek

De Uitnodiging die Leven heet

Door Carla van Hooff

Prijs: €19,95 inclusief btw

Nederlands | 1e druk | 9789463455541 | januari 2019 | Paperback

Boekomslag

Je gaat al een tijd naar satsang, je doet regelmatig zelfonderzoek, je gelooft je gedachten niet meer altijd, kortom je bent op de goede weg. En toch, en toch, regelmatig voel je je gedeprimeerd, je zit niet in de zogenaamde flow, je voelt een neerwaartse spiraal waar je niet meer zomaar uitkomt!

Hoe kan dit? Wat is hier de oorzaak van? Het moet nu toch zo langzamerhand afgelopen zijn met dat eeuwige op en neer gaan, het wordt nu wel tijd voor Geluk en dan Bestendig Geluk. Dat was toch de belofte van realisatie…?

Voor mij was bovenstaande lange tijd het uitgangspunt voor mijn zoektocht. Een zoektocht die begon vanuit een gevoel van onvrede. Onvrede met mezelf, met mijn situatie, eigenlijk met van alles en nog wat. Telkens vond ik een voor dat moment passende leraar, waar ik een tijd bleef. Zolang het mijn verlangen vervulde, zolang ik er blij van werd. Tot er weer onvrede opkwam, dan was dat voor mij een reden om weer verder te zoeken.

De zoektocht bracht inzichten en helderheid. Totdat het zoeken stopte, eigenlijk vrij plotseling. Niet-Weten en Vrijheid bleven over. Van hieruit is dit boek geschreven, om de lezer de nodige inspirate te bieden, de uitnodiging die leven heet, ten volle aan te gaan.

X