Aanbevelingen

Wat zegt men over mij?

Ik had je beloofd om een stukje te schrijven. Het waren 3 intense dagen waarin ik me bij jou veilig voelde en veiligheid mijn thema was. Door samen met jou te onderzoeken, waarin jij me de ruimte gaf , kon ik me openstellen en daardoor steeds meer de diepte in gaan.. Het heeft me meer ruimte en inzicht gegeven. Het innerlijk kind zal ik blijven koesteren nu het er weer mag zijn. Dank voor je warmte ,duidelijkheid en vertrouwen die je me gaf. Ik heb het heel prettig ervaren.
Corrie
Tijdens een persoonlijk consult bij Carla, had ik geen specifieke vraag bij aankomst, maar tijdens ons gesprek haalde Carla al snel naar boven wat een terugkerend onderwerp is in mijn leven Het gesprek verliep met humor, helderheid en op alle, kennelijk toch aanwezige vragen, kwam een pasklaar en bruikbaar antwoord. Dit vanuit een ruimte van aanwezigheid met wat is. Dankjewel Carla voor de mooie sessie vanmorgen!
Else van Aken
Ik heb met Carla een aantal gesprekken gehad in een tijd waarin ik veel te verwerken had. Ik was geconfronteerd met verlies, ziekte en misverstanden. Voelde me teleurgesteld, boos en ontzettend moe. Hoewel ik aanvankelijk niet altijd helemaal begreep wat er gezegd werd en het ook niet goed kon navertellen, voelde ik na afloop dat er spanning van me afgegleden was . Mijn hart ging weer open. Er was sprake van een zekere herkenning. Wat ze me vertelde klopte. Ik kreeg langzaam weer vertrouwen in mezelf en het gevoel dat ik het leven mocht omarmen met alles wat erbij hoort. Ik ben blij dat Carla op mijn pad is gekomen.
Els
Ik heb bij Carla een diepte-traject gevolgd. Dat zijn drie intensieve 1 op 1 gesprekken van 1 ½ uur elk, binnen maand. Intensief was het inderdaad. Carla spiegelt zuiver terug wat er speelt, waardoor ik diep kon gaan, zonder het gevoel te krijgen dat ze het niet meer kon volgen. Zo kon ik veel van mijn ‘oud zeer’ tevoorschijn laten komen en aanschouwen. Dit proces brengt geen pasklare ‘oplossing’ ergens voor, het is veel meer een onderzoek naar wat er binnenin je tot aanschijn wil komen. Ik had ook al een paar Essentie-bijeenkomsten bijgewoond en wist daardoor al dat Carla niet gaat voor snelle oplossingen, maar voor het laten zien en spiegelen wat er (al) is. Een aanrader als je daar naar op zoek bent.
Wim Verhoogt
Bij Carla heb ik ontdekt hoe ik Licht kan ervaren. Licht in de vorm van je ècht licht voelen op lichamelijk en geestelijk gebied. Dit helpt mij keer op keer en als ik me kwetsbaar voel, dan weet ik waar ik Licht kan vinden. Ik ben hier heel blij mee.
Minke Ee.
In een 1 op 1 gesprek bij Carla werd mij het volgende heel duidelijk. Ik had al jaren gedachten over een emotionele situatie. Die gedachten gaven mij een schuldgevoel. Carla liet mij toen naar het beeld kijken. Waardoor er een ander perspectief op de situatie kwam. Dat zorgde voor een verschuiving in mij zelf. En het liet zien hoe destructief gedachten kunnen zijn. Het heeft mij bevrijd van mijn schuldgevoel. En mijn wereld werd daardoor lichter!
Marianne Sakes
Toen ik bij jou gedurende een aantal maanden persoonlijke sessies volgde merkte ik dat jij heel goed in staat bent om naar boven te halen waar het probleem ligt. Ik heb veel inzicht gekregen over hoe ik met mijzelf omga en dat krijg ik nu ook teruggespiegeld van anderen. Wat een heel belangrijk inzicht voor me is, is dat de vrijheid die ik mezelf toesta ook voor de ander geldt, want elke beperking die ik een ander opleg is in feite een beperking die ik mezelf opleg.
Annelies Remmerswaal
Zo kwam ik bij Carla terecht, open en nieuwsgierig. Ik werd naar haar praktijk getrokken door een uitnodiging op FB voor een gratis sessie. Omdat ik het altijd fijn vindt om iemand in real life te ontmoeten nodigde Carla mij uit om er een lange sessie aan vast te knopen. Dat voelde fijn, dus zogezegd zo gedaan. Eenmaal in de deuropening en binnen Carla ontmoetend voelde het meteen recht in mijn hart kloppend, open, spontaan, gevoelig en liefdevol recht voor zijn raap. In het eerste gesprek barste mijn buitenste schilletje open, ik omschrijf het alsof het licht ineens naar binnen kon komen. Dat smaakte naar meer en ik besloot een intensive bij Carla te gaan doen. Ik zou er heel veel over kunnen schrijven wat dat allemaal bij mij los heeft gemaakt, en nog steeds! Maar het lijkt mij het mooiste als je het zelf ondervindt. Wil je de diepte van jezelf leren kennen en de vrijheid (her)vinden onder een zachte krachtige bezielende begeleiding? Dan kan ik vanuit de grond van mijn hart zeggen bij Carla ben je aan het goede adres.
Mária van Praag

Contact

Carla van Hooff Coaching
Tafelbergstraat 10
2021SP Haarlem
Tel: 06-40223656

KVK 71156577
Bank: NL32 KNAB 0257 2292 64

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring