• Merk je dat jullie al een tijd bijna geen kwaliteit-tijd meer met elkaar doorbrengen?
 • Dat het lijkt alsof jullie “uitgepraat” zijn?
 • Dat je eigenlijk niet weet hoe het verder moet, maar je durft het gesprek niet aan te gaan uit angst voor eventuele consequenties?

Dan is wellicht de 3-Daagse Essentie-Intensive- Alle Aandacht voor Jullie– iets voor jou en je partner.

Wat gebeurt er als je lang bij elkaar bent?

Als je al een tijd bij elkaar bent, worden veel dingen “gewoon” en vanzelfsprekend. Het lijkt dan net alsof je de glans van de dingen niet meer ziet. Je belandt in een “groef” van waaruit je dingen blijft doen op dezelfde manier als waarop je ze altijd hebt gedaan. En dat geldt niet alleen voor dingen, maar ook voor mensen. Je gaat op dezelfde manier met mensen om zoals je hebt geleerd, ook al kom je er met regelmaat achter dat het niet altijd even goed gaat. Dat wordt ook wel een “patroon” genoemd.

Hoe komen jullie uit je patroon? Wat is er nodig?

De meeste mensen zijn opgegroeid met het idee dat als er iets gebeurt waar je last van hebt, dat het komt door die ander of de situatie. Die moet veranderd worden, zodat jij je weer lekker voelt. Wat echter vergeten wordt is dat je dan altijd volkomen afhankelijk bent van mensen en situaties. Plus.. een ander verandert niet omdat jij het wil. Die kan dat alleen als hij/zij dat zelf wil. Een status quo situatie dus.

Dingen kunnen alleen veranderen als jijzelf verandert.

Wat er nodig is, zijn 3 dingen:

 • Inzicht in de werkelijke oorzaak
 • Het oplossen van die oorzaak
 • Een ondersteunende en neutrale ervaringsdeskundige professional die met volle aandacht jou- en jullie samen begeleidt om weer die glans te gaan ervaren in jezelf, in de ander en in het leven in het algemeen.

Wat is de “3-Daagse Essentie-Intensive- Alle aandacht voor Jullie”?

Dit totaaltransformatieprogramma biedt jullie de mogelijkheid om in slechts drie dagen op een zachte en daardoor diepgaande manier aan jezelf en jullie relatie te werken. Naast Essentie-Gesprekken, zowel individueel als samen, doen we ook ontspanningsoefeningen, zodat opgedane veranderingen worden geïntegreerd in je lichaam.

Wat leren jullie tijdens deze 3 dagen?

 • Je ontdekt je rustpunt in jezelf en je leert om vanuit daar naar de wereld om je heen te kijken. Hierdoor zul je dingen geheel anders ervaren.
 • Je leert om vanuit dat rustpunt te kijken naar je gedachten. Je ontdekt dat het je gedachten zijn die een spoor van emotie veroorzaken. Door naar je gedachten te kijken in plaats van ze serieus te nemen, voel je je helder, rustig en gelukkig. je ze doet.
 • Je leert om in je rustpunt te blijven – ongeacht waar je bent, wat je doet, wat er gebeurt en met wie je bent.
 • Je leert te “laten”. Doordat je de focus richt op je rustpunt en naar je gedachten kijkt, let je minder op de ander. Hierdoor treedt ontspanning op voor jullie allebei.
 • Je leert te communiceren vanuit dat rustpunt. Deze communicatie is van geheel andere aard dan als je met je partner praat vanuit spanning, twijfel, verwarring en boosheid.
 • Je leert te voelen dat er niets is om bang voor te zijn. Je leert te zien dat als je je gedachten niet gelooft, er niets is om bang voor te zijn.
 • Je leert weer te lachen om je gedachten en jezelf. Je ontdekt waar je dankbaar voor bent.

Welke resultaten heeft de 3-Daagse- Essentie-Intensive- Alle aandacht voor Jullie?

 1. Een positief en krachtig zelfbeeld
 2. Een ontspannen gelijkwaardige en liefdevolle relatie met je partner
 3. Nieuwe vriendschappen met gelijkgestemden
 4. Sterk verbeterd algeheel gevoel van welzijn en gezondheid
 5. Meer tijd en levenskwaliteit ervaren

Voor wie?

Voor stellen die de intentie hebben om samen verder te gaan door aandacht te besteden aan hun eigen gedachten. Die openstaan voor een nieuwe manier van coaching, waarin rust, stilte en de ervaring van het moment, meer aandacht krijgen dan uitvoerig praten over het verleden.

Wie ben ik?

Als bevrijdingscoach ben ik al jaren op het pad van bewustwording van wie of wat ik in essentie ben. Ik heb geleerd mijn gedachten te laten voor wat ze zijn, namelijk gewoon gedachten, waar ik niets mee “moet”. Dat heeft op mij een geweldige impact gehad. Sindsdien leef ik een rijker, gezonder en liefdevoller leven met mezelf en anderen. Dat gun ik iedereen en daarom coach ik al jaren mensen in mijn praktijk op verschillende manieren, zodat ook zij hun prachtige kwaliteiten nog meer in kunnen zetten voor een mooiere wereld.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

Data van de 3-Daagse Essentie-Intensive-Alle aandacht voor Jullie

Mogelijk op elke maandag, dinsdag of woensdag als aanvangsdag. Data op aanvraag in gezamelijk overleg!

Locatie: Tafelbergstraat 10, 2021 SP Haarlem

Parkeren: gratis

OV: route lopen vanaf station Haarlem ong. 15 – 20 minuten

Start Programma:       eerste dag in overleg

tweede dag : 11.00 uur

derde dag : 11.00 uur

Einde Programma:      derde dag:  15.30 uur

Informatie over opgave:

Meer weten? Bel op werkdagen tussen 12.00 en13.00 uur of tussen 19.00 en 20.00 uur naar telnr. 06-40223656  Of mail me op info@bevrijdleven.nl. Ik reageer dan zo snel mogelijk.

Je direct opgeven: stuur een mail met je NAW gegevens en je telefoonnummer voor de factuur. Na betaling staan jullie definitief ingeschreven.

Prijs: €1495,00 incl. BTW

Inbegrepen is:

 • Eerste dag twee Essentie-Gesprekken individueel en éen Essentie gesprek   samen
 • iedere dag twee Essentie-Gesprekken samen
 • iedere dag 1 ontspanningsoefening die jullie ook thuis kunnen doen
 • Koffie, thee of een sapje tijdens de gesprekken

Niet inbegrepen:

 • Lunch
 • Diner