We zijn verbonden in Liefde

Je ontvangt de meeste liefde als je liefde geeft. We geven en we ontvangen en we dragen elkaar rond in liefde en we brengen elkaar thuis in liefde. Door de ontmoetingen met elkaar geven we elkaar en krijgen we de kans om de liefde uit te breiden.

Je bent hier niet gekomen om onvoorwaardelijke liefde onder de knie te krijgen, daar kom je vandaan. Je bent hier om persoonlijke liefde te leren. Je bent hier niet gekomen om perfect te zijn, dat ben je al, je kwam hier om prachtig menselijk te zijn, gebrekkig en fantastisch.

Om te ervaren dat je imperfectie óók doordrenkt is met Goddelijkheid en er daarom des te meer van te kunnen houden. Juist die imperfectie verwijst naar wat je in werkelijkheid bent. Het doet je stilstaan en het maakt nederig en dankbaar voor wat er is en wat je hebt te geven.

Dat te waarderen in jezelf en in iedereen om je heen is een krachtige boost en een verwijzing naar liefde, steeds opnieuw.

*Carla van Hooff*

www.bevrijdleven.nl