Wat roept het leven in jou op?

Ofwel, wat heb je te geven?

Wat voelt echt in jou?

Het geschenk dat het leven is wil je misschien ook doorgeven, niet alleen  omdat het zo kostbaar is, maar ook om het vervullend te laten zijn. Hoe meer je je essentie ontdekt hoe meer je ook vanuit haar wil delen. Waarbij wàt je precies doet secundair is, jouw bron, jouw authenticiteit is je prioriteit. Dat stroomt niet alleen vanzelf in wat je doet, maar je doet dan ook precies wat het dichtst bij je ligt, omdat dat moeiteloos gaat. Daar ligt je talent. Dat is wat je kunt geven aan de wereld om je heen.

Op een andere manier kun je juist, op een diepe manier verbinding maken in jezelf, met bijvoorbeeld liefde en vrede, met precies dat wat je in de wereld om je heen wilt terugzien. Je ontwaakt dan uit de persoon die je denkt te zijn in de allesomvattende liefdevolle en vredevolle ruimte. Dan ben je de transformatie die je wilt zien in de wereld.

Je kunt niet terugzien in de wereld wat je niet op de eerste plaats in jezelf hebt gevonden.

*Carla van Hooff*

www.bevrijdleven.nl