De wereld is magisch.

Waar ligt jouw geloof in vandaag?

En is dat waar?

Op de een of andere manier ligt jouw geloof vandaag in zwakte. Je weet niet hoe dat komt, maar het was je al duidelijk toen je opstond. Je keek in de spiegel en die liet je het bewijs zien van wat je al dacht. Zwakjes…

Tot dan was het een gedachte, maar na die blik in de spiegel kon je het ook voelen! Pffff, de wereld in vandaag, voelt allemaal wat veel. Kan ik het wel aan?

Je stapt de deur uit en daar stapelen de bewijzen zich op over jouw gevoel over jezelf. De buurvrouw ziet er veel beter uit. Haar kinderen zitten al kant en klaar in de auto om naar school te gaan. Jij bent nog niet eens aangekleed, en sleept in je ochtendjas de vuilnisbak naar buiten.

Als je dan alles net op het nippertje toch gered hebt en je wil een kop koffie voor jezelf maken, is de koffie op… Natuurlijk! Jij hebt weer niet op de voorraad gelet.

STOP!

Dit hoeft niet zo door te gaan. Zie dat je geloof hebt gelegd in een gedachte. Dat geloof is een gevoel geworden en door dat filter kijk je nu de wereld in. Jij voelt je zwak en je ziet daardoor alles en iedereen om je heen als krachtiger dan jij. Zo werkt creatie…

Je kunt op elk moment echter je wereld veranderen, door te kiezen voor liefde!

Stop met commentaar op jezelf. Je mag je best even zwak voelen, je kunt er zelfs van houden, maar dat hoeft niet zo te blijven. Terwijl je dat zwakke (innerlijke) kind als het ware op schoot neemt en over haar bol aait, voel je haar veranderen. Haar kracht groeit en staat (weer) op. En hup, je kijkt door een ander filter de wereld in. Zo snel kan het gaan!

Je mind is de toverstaf waarmee de hele dag je wereld kan veranderen.

Niets is blijvend!

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl