Laat je verleiden…

We laten ons verleiden in de wereld en door onze gedachten wat meestal zorgt voor onze ondergang. Daardoor heeft verleiden een wanklank gekregen.

Hier gaat het er echter om dat je je laat verleiden door de zachte bedding van je oorspronkelijkheid, zodat je naar binnen keert. Dan kom je op de plek waar niets meer stand houdt, ook jij niet. Het is de plek waar je je kunt laven, waar leegte hoogtij viert.

Die leegte kan niet heersen in deze wereld, zij kan hier niet bestaan. Zij versterkt alleen het besef van waarheid in jou. Daardoor kun je afstemmen op je eigen hart. Je laat je niet (meer) onderuit halen door andere meningen, noch door de hardheid van de wereld. Dat heeft allemaal geen aantrekkingskracht op jou.

Die zachte bedding van je oorspronkelijkheid wordt steeds verleidelijker voor je, omdat zachtheid daar heerst en jou leert hoe je met oorspronkelijkheid in zachtheid jouw wereld kunt manifesteren.

Laat je binnenkant je steeds opnieuw verleiden…

*Carla van Hooff*

www.bevrijdleven.nl