Liefde wint altijd

Haal liefde in jezelf omhoog, volg je dromen, wees die overwinnaar. Alles valt in het niet bij de liefde die je bent. Voel de kracht ervan, zij maakt je vrij. Vrij om te doen wat je het liefste doet. Je bereikt de sterren met haar. Zij staat in het licht. Zij is het licht. Laat je leiden.

Jij bent dat liefdevolle licht. Er is niets en niemand die tegen haar op kan. Geef jezelf die plek, geef je eraan over en je grootste dromen worden waar. Jij bent het middel waardoorheen liefde stroomt. Maak ruimte voor haar. Geef je aan haar over. Zij neemt je mee naar ongekende hoogten.

Het is ongelooflijk krachtig, zij laat je hart gloeien. Zij maakt je talent zichtbaar, wat het ook is. Zij is je anker en je vertrekpunt, maar ook je veilige haven en tegelijkertijd vergroot ze je wereld omdat ze je in onbekende oorden voert. Het onbekende wordt bekend op het moment dat je die oorden betreedt.

De wereld wordt je thuis, overal. Omdat je je hart altijd bij je hebt. Liefde is je prioriteit, waar je ook bent. Het leven schrijft je geschiedenis vanuit je hart, je bent je eigen overwinnaar. Je houdt van alles en iedereen als je op de eerste plaats helemaal van jezelf houdt, onvoorwaardelijk.

Je verliest jezelf en de wereld met alles erop en eraan, op het moment dat je uitsluitend en alleen en onvoorwaardelijk van jezelf houdt.

En in dat grootse en wonderlijke moment herwin je jezelf en wordt alles nieuw.

Herboren in Licht en Liefde.

*Carla van Hooff*

www.bevrijdleven.nl