Angst probeert je te beschermen

Hoe meer je je intuïtie volgt, hoe meer je ook open staat voor andere energieën. Je kunt niet het één wel binnen laten en het andere niet. Maar je kunt wel het één van het ander onderscheiden. Als je dus je positieve energie wilt kunnen blijven volgen, dan komt angst ook binnen. Dat is niet erg! Het enige dat angst namelijk wil doen is jou beschermen.

Zij wil jou beschermen tegen de toekomst. Maar jouw toekomst ligt helemaal open, dat wil zeggen; je weet niet wat de toekomst jou zal brengen. Dat is gewoon altijd al zo. En angst weet ook niet hoe de toekomst eruit ziet. Het enige dat angst doet is jou afhouden van het volgen van je intuïtie, en dus van dat wat je het liefste doet.

Dus voel de angst, laat haar er gewoon zijn, maar laat het je niet afhouden van de dingen die je graag doet en al helemaal niet van het volgen van je intuïtie.

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl