Je kunt alles aan

Ja, dat is zo. Maar niet zoals je het denkt aan te kunnen. Je ware kracht bevindt zich namelijk niet in je denken, maar ook niet in je doen. Je denken en doen is verbonden aan je lichaam, waarmee je natuurlijk wel kracht kunt uitdrukken. Maar als je aanvangt met je lichamelijke kwaliteiten alleen, dan kom je niet heel ver. Het gaat veel meer om een diepere motivatie.

Je diepe motivatie vind je in je zielskwaliteiten. Die kwaliteiten geven richting aan jou. Ze zijn een herinnering aan je ware zijn. Hoe minder je je vasthoudt aan bepaalde ideeën over jezelf, hoe meer je kan zijn. Je zielskwaliteiten zijn positieve hulpstukken die je ondersteunen in hoe je bepaalde situaties het meest natuurlijk en altijd vanuit een positieve kwaliteit kan benaderen. 

Zielskwaliteiten zijn bijvoorbeeld: liefdevol, vergevensgezind, creatief, leraar, heler, helder etc. Als je handelt vanuit je zielskwaliteiten stap je automatisch in een hogere trilling wat weer kan resoneren met anderen die zich ook hiervoor kunnen gaan openen. Vanuit je zielskwaliteiten worden je denken en je handelen positief beïnvloed en dus krachtiger.

Alles is dan verbonden met de bron en van daaruit kun je inderdaad alles aan!

Carla van Hooffwww.bevrijdleven.nl