Hoe kun je de vreugde herontdekken om gewoon te leven?

Hoe kun je terugkeren naar het wonder en de eenvoud van het leven dat altijd beschikbaar is?

Want het leven is simpel en daarom aantrekkelijk. Het denken maakt je wijs dat je houdt van gecompliceerdheid. Maar de waarheid is dat je houdt van leven op een eenvoudige manier, op een manier die je compassie, je liefde, je enthousiasme en je vreugde aanwakkert. Je wilt als mens voelen dat je totaal in het leven staat. En dat wil je ook manifesteren. Je wilt leven van binnen naar buiten. Vanuit kwaliteit. En die kwaliteiten zijn altijd al beschikbaar, niet buiten jou, maar ├Čn jou!

Hoe fijn is het als jij die kwaliteiten ook zichtbaar maakt om je heen. Dan herken je dat wat in je leeft ook om je heen. Dan val jij helemaal samen met wie je werkelijk bent. Daarvoor hoef je geen grootse dingen te doen, maar gewoon dingen waar jij blij van wordt. Als je namelijk de vreugde in je hart voelt dan werkt dat als een steentje die je in het water gooit; het steentje veroorzaakt kringen die zich wijder en wijder verspreiden.

Vreugde ontmoet vreugde.

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl