Je kunt alleen jezelf zijn

En hoe meer dat tot je doordringt, hoe meer je ook beseft dat je niemand anders hoeft te zijn. Je hoeft geen andere mening te hebben, je hoeft geen ander gedrag te hebben, je hoeft je niet anders voor te doen enz. enz. Jij bent goed genoeg.

Sterker nog, je mag helemaal authentiek jezelf zijn. Je hoeft je dus aan niemand en niets aan te passen. Maar… niemand hoeft zich ook aan jou aan te passen. Je kracht ligt in jou en die verzwak je als je je altijd maar loopt aan te passen. Hoe authentieker je bent en durft te zijn, hoe krachtiger je wordt en hoe meer jij ook jezelf leert kennen.

Je komt meer en meer tevoorschijn als je jezelf durft te laten zien gewoon hoe je bent. Want jij bent uniek, er is er maar één zoals jij. We zijn verbonden èn uniek. In je uniciteit heb je iets toe te voegen aan deze wereld. Wat anderen ook zeggen en waar ze ook een mening over hebben. Tegelijkertijd zijn ze nieuwsgierig naar jou en naar wat je te vertellen hebt.

Spreek je dus uit, laat je niet tegenhouden, weer helemaal jezelf en je zult versteld staan. Je houdt van je uniciteit en juist ook van alle verrassingen die je in petto hebt. Daar kom je namelijk alleen maar achter als jij tevoorschijn komt. Hoe meer je tevoorschijn komt hoe sterker je wordt en hoe sterker je wordt hoe zichtbaarder je wordt.

Laat je zien!

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl