Alles gebeurt voor jou

Misschien weet je dat ergens wel, maar het is zo ver van je comfortzone dat je alleen de gedachte al snel naar de achtergrond duwt!

Het is ook nogal wat als je zo kijkt, want dan kun je nergens meer een excuus voor vinden en dat voelt uitermate kwetsbaar. En toch schuilt precies daar je kracht. Als je namelijk in elke situatie beseft dat wat er ook gebeurt, dat dat gebeurt vòòr jou in plaats van tegen jou, dan verandert onmiddellijk je hele wereld. Niets is tegen jou…

Dat maakt krachtig mits je elke gelegenheid oppakt om ermee aan de slag te gaan. Om te zien dat als je dat doet, je elke omstandigheid kunt gebruiken om te shiften. Je shift van slachtofferschap naar kracht, licht en liefde. En op dit moment zijn er genoeg triggers voorhanden. Je hoeft er niet naar te zoeken, het word je heel gemakkelijk gemaakt.

Er schuilt zoveel liefde en troost in het besef dat er niets te vinden is dat tegen jou is gericht. Dat je juist alles kunt gebruiken voor innerlijke groei. Het betekent ook dat je kunt zakken in zachtheid naar jezelf, want er is geen schuld. Ook geen schuld van jou naar jou. In zachtheid zijn met jezelf maakt je ontvankelijk voor alles wat naar je toekomt.

Je kwetsbaarheid is je kracht!

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl