Er is alleen Licht.

Dat is heel moeilijk te bevatten als je kijkt vanuit het persoonlijke naar de wereld om je heen. Die wereld geeft de indruk dat er alleen duister en ellende is. Dat is de reden dat je, zoals zoveel mensen, afleiding zoekt. Afleiding om al die narigheid maar niet te hoeven zien. Laat staan je daar bewust van te zijn.

Maar ondanks al die beschikbare afleiding, laat al dat duister je niet met rust. Het is wat de meeste onrust veroorzaakt in je gedachtes, emoties en gevoelens. In Satsang wordt op allerlei manieren duidelijk gemaakt waar dat licht zich bevindt en vooral wat het voor jou kan betekenen. Juist als je je somber of verdrietig voelt.

Het Licht is universeel, maar het gaat er om dat het persoonlijk gemaakt kan worden. Dat duidelijk maken is de kracht van Satsang. Het is niet zweverig, want dat ben jij ook niet. Het is er voor iedereen, maar op de eerste plaats voor jou.

Het Licht is letterlijk je Licht-baken. Dat wordt steeds duidelijk gemaakt in Satsang. Dat geeft je kracht om door alles heen te kunnen bewegen in je dagelijks leven en je onrust plaats te laten maken voor Vrede en Rust in jou.

Ik heb daar zelf veel steun in gevonden in het verleden en daarom nodig ik jou ook steeds weer uit. Laat je verlichten J

Je mag vragen stellen zodat je het nog persoonlijker kunt maken, maar je mag ook gewoon toehoren en in stilte de Satsang beleven.

Carla van Hooffwww.bevrijdleven.nl