In de ban zijn

Je kunt in de ban van iets of iemand zijn en dat of die volg je dan en je kunt je daardoor laten inspireren of enthousiasmeren. Nog mooier zou het zijn als je in de ban bent van jezelf, want alleen daar vind je de echte en oneindige bron van inspriratie.

Als je je door die bron laat insprireren maak je kennis met overvloed op elk gebied waar jouw interesse ligt. Maar ook en vooral vind je daar steeds opnieuw vreugde. Gewoon door je interesse naar binnen te keren, onafhankelijk van de situatie waarin je verkeert. Vreugde is daar altijd.

Als je verdriet of pijn ervaart, angst, walging of boosheid is er nog steeds vreugde te vinden. De vreugde die aan alle emoties vooraf of eraan voorbij gaat. En ik verzeker je dat al die emoties minder heftig zijn als je het besef hebt dat het allemaal in vreugde plaatsvindt.

Nu begrijp ik dat dit misschien ongeloofwaardig klinkt, maar ik kan je laten zien dat dit met perceptie te maken heeft. Bijvoorbeeld: er zijn mensen die in elke moeilijkheid een mogelijkheid zien, maar er zijn ook mensen die in elke mogelijkheid een moeilijkheid zien. Waar ga je voor?

Bij het regelmatig bezoeken van een Satsang met gelijkgestemde mensen, kan er langzamerhand of in één keer een verschuiving in jou plaatsvinden. Je verschuift van vast komen zitten in een emotie, naar de vreugde en vrijheid die je bent.

Het is heel mooi om met meerdere mensen in Satsang te zijn (= samenkomen in waarheid; vertaald uit het sanskriet), maar ik bied je ook de mogelijkheid van een individuele Satsang. Kijk voor meer informatie op https://bevrijdleven.nl/coachingstrajecten/  en maak een afspraak voor een gratis kennismakingssessie.