Valentijn

Juist nu kunnen er niet genoeg feestjes zijn ter ere van de Liefde. En deze dag die zo universeel is brengt bij uitstek de Liefde onder de aandacht. En het meest de Liefde die naar buiten wordt geprojecteerd, op je partner, of op andere mensen. Dat is heel mooi en ook zeker een feestje waard. Maar de Liefde die ik onder de aandacht wil brengen is de Liefde voor jezelf. Tenslotte begint daar alles mee.

Verwachtingen die niet uitkomen, plannen die niet doorgaan, onbeantwoorde liefdes, alles wat jij betitelt als een mislukking is terug te voeren op onvoldoende eigenliefde. Het heeft vooral te maken met jezelf keer op keer veroordelen, jezelf niet goed genoeg vinden en er vanuit gaan dat het wel weer niet zal lukken. Begin bij de kleine dingen. Kijk waar je wel blij mee bent, kijk wat je te geven hebt. Verwacht niets terug…

Je gaat ontdekken waar de ware geliefde zich bevindt. Je bent je eigen geliefde. Alles wat je uit handen geeft keert in waarheid naar je terug. Vanzelf…

Zo word je een fontein die zichzelf bedruipt èn een bron van overvloed. Daarmee draait de hele wereld naar jou toe.

Liefde is de bron.

Carla van Hooffwww.bevrijdleven.nl