Je voelt je blij en licht

Zo start je dag, je doet dingen en alles staat in dienst van jouw blijdschap en jouw licht. Alles gaat vanzelf, niets heeft gewicht. Heerlijk! Bij het eerste het beste grammetje gewicht, sta je even stil en je kijkt. Je geeft het gewicht(je) de ruimte en je laat het er zijn. Het gewicht(je) verdwijnt en je kunt weer door. Zingend, omdat je weer iets van jou aan je blijdschap hebt toegevoegd.

Elk gewicht dat in jouw handen komt wordt zo licht als een veertje, jij bent de plek van transformatie. Zo blijft alles in lijn met jouw licht. Het leven is dan moeiteloos. Je bent en blijft dichtbij jezelf.

Het betekent niet dat je ongevoelig wordt, je bent juist heel gevoelig. Maar je houdt van die gevoeligheid omdat het je menselijkheid zichtbaar maakt. Die menselijkheid werkt verbindend naar jezelf maar ook naar buiten toe. Je bent een bron van Licht.

In licht en blijdschap kunnen we samenwerken en een bron zijn voor elkaar. Toewerken naar een nieuwe wereld, waar de menselijke maat vooraan staat. Naar een wereld waar je er bent voor jezelf en voor elkaar. We snakken naar echte verbinding, naar liefde en vrijheid. En die ontstaat vanuit jou! Het Licht ontsteekt aan jouw innerlijk vuur.

Datzelfde lichtvuur verbrandt elke leugen en zo breekt waarheid door.

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl