Wat ervaar je?

De wereld is één grote spiegel, dat wil zeggen dat alles wat jij van binnen ervaart ook zichtbaar wordt buiten jou. Zo machtig ben je! Maar dat betekent ook dat je alles wat je buiten jou ziet ook weer meeneemt naar binnen. En daar kun je alles transformeren… Waarin? In wat jij wilt, je kunt iets uitvergroten en drama’s creëren, maar je kunt de uitwerking van wat je ziet ook helemaal doorvoelen, (dus ook die drama’s).

Alles vindt plaats in jou. In jou bevindt zich een plek van herschepping, van alchemie maar ook van afweging. Alles wat nu plaats vindt in de wereld doet een beroep op die plek in jou. Je wordt getriggerd of je dat nu wilt of niet. Het is tijd om bewust deel te nemen aan dat creatieproces in jou. Dat is namelijk de enige plek van waaruit je actie kunt nemen in de wereld. Van daaruit kun je de wereld herscheppen.

Dat betekent dus niet dat je niets kunt doen. Je kunt alles doen. Het verschil zit hem in van waaruit. Hoe sterker jouw licht (jouw liefde voor jezelf) schijnt, hoe sterker je licht neerzet in de wereld. Verkeer niet in het donker, richt je naar het licht, zowel binnen als buiten je. Laat je niet verleiden door wanhoop, verdriet, woede, hopeloosheid, angst, voel het maar blijf er niet in hangen. Zet je kompas aan en vind telkens opnieuw je licht. Beweeg van daaruit…

Je bent een baken van Licht.

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl