Wat is je drijfveer?

Je bent van Goddelijke oorsprong in een menselijke ervaring. En die menselijke ervaring is overweldigend. Want in deze ervaring is alles mogelijk, je kunt het zo gek niet bedenken. Je kunt in alles mee of op alles tegen zijn. Je kunt ervan genieten of niet. Je kunt het allemaal heel serieus nemen of in alles het spel ontdekken. Jij bent de artiest, de kunstenaar, de weldoener, de boosdoener, wat je maar wil. Elke rol kun je kiezen. Je kunt je door alles laten raken en al je emoties de vrije loop geven…

Maar wat is je drijfveer?

Laat je je leiden door je hart, door je Goddelijkheid, door Liefde, of door je denken? Dat lijkt heel erg moeilijk, want ik krijg regelmatig de vraag hoe weet ik waar ik me door laat leiden. Maar je weet dat moeiteloos, als je je namelijk laat leiden door je hart, dan is er vanZelfsprekendheid, dus geen denken. Als je je laat leiden door je denken, dan is er vaak twijfel, dus niet zeker weten en zeker geen vanZelfsprekendheid…

Elke keer dat je twijfelt aan je route, aan de richting die je in wil slaan, kun je terug naar je hart. Je kunt altijd weer opnieuw luisteren naar je innerlijke stem. Zij is de enige die weet wat voor jou juist is. Die stem kan nooit verslagen worden door welke stem dan ook die van buiten komt. Tenzij die stem van buiten overeenkomt met jouw innerlijke stem, want je innerlijke stem komt altijd op de eerste plaats. Zij zorgt er ook voor dat je elke blokkade slecht, moeiteloos, omdat je eenvoudigweg nooit tegen jezelf in kunt bewegen.

Je drijfveer dat ben jij.

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl