Keuzes

Elke dag heb je de vrijheid om een nieuwe keuze te maken!

Je kunt kiezen voor Liefde. Je kunt kiezen om je geluk te leven. Om elke dag aan het begin of op elk ander tijdstip dat voor jou goed voelt, te voelen of geluk op de voorgrond staat of dat daar iets aan knaagt. Als er ergens pijn knaagt voel dat dan helemaal, wees ermee samen. Als je naar die pijn durft te kijken, kan ze oplossen, zodat je geluk groeit.

Laat je niet in met alles dat minder is dan jouw geluk. Dat betekent dat als je merkt dat berichten die je leest of filmpjes waar je naar kijkt je energie naar beneden trekken, je daarmee mag stoppen. Laat je Licht en Liefde niet consumeren door negatieve berichtgeving, maar ook niet door je mee te laten nemen door je emoties.

Houd je energiepeil hoog!

Hoe hoger je energiepeil, hoe dichter je bij jezelf bent. Dat is op dit moment heel belangrijk. Op die manier word je namelijk steeds minder vatbaar voor negativiteit. Doe het op de eerste plaats uit Liefde voor jou, want daaruit volgt Liefde vanuit jou voor alles en iedereen in de wereld om je heen. Het maakt je steeds krachtiger.

Op deze manier sla je gaten in het net van negativiteit. Liefde doet dat. Liefde kan dat. Wees trouw aan de Liefde voor jou. Je wordt een wandelend Licht van Liefde en je neemt mensen mee in je kielzog. Mensen die op hun beurt met hun Liefde ook weer gaten slaan in het net van negatieve energie.

Door je geluk en je Liefde te leven ben je verbonden met jezelf en bevrijd je jezelf en de wereld van haar huidige strijd.

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl