Geloof in waar je NU bent.

Er is geen enkel ander moment dan dit moment.

Dit is daarom je beste moment, altijd. Hier kun je alles creƫren wat je terug gespiegeld wil zien in de wereld. Daar kun je bewust op afstemmen. Waarop richt je je aandacht?

Wat zich binnen in jou afspeelt blijft altijd het belangrijkste. Als je je gelukkig voelt, prima. Voel je je minder dan dat, blijf dan daarbij. Voel wat zich ook afspeelt en laat dat helemaal zijn gang gaan, totdat dat minder wordt en er vanzelf weer ruimte komt voor geluk.

Geluk is namelijk je thuishaven. Je bent geluk! Niets minder dan dat. Je kunt je door elke situatie buiten jou mee laten voeren en daarmee je spiegel opnieuw bevuilen, maar dat hoeft niet. Weet je wat het geheim is?

Die situatie buiten jou lost alleen maar op als je binnen in je begint met het schoonmaken van je spiegel. Je kunt wat er ook aan de hand is altijd blijven bij je schone spiegel. Je hoeft je met geen enkele situatie te identificeren. Dat betekent niet dat je je hoofd in het zand moet steken, maar je prioriteit ligt altijd IN jou, nooit buiten jou.

Zo werk je van binnen naar buiten. Omgekeerd sorteert gewoon geen enkel effect. Je wordt zo ook steeds minder te manipuleren, want gecreƫerde angst buiten je krijgt geen enkel vat op jou.

Blijf jezelf trouw in elk moment.

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl