Moraliteitsbesef

Kun jij jezelf nog in de spiegel aankijken?

Het draait altijd om jou, om niets en niemand anders…

Niemand anders is verantwoordelijk voor hoe jij in de wereld staat en kijkt en voor wat jij manifesteert. Er is genoeg liefde om van jou te houden en om jou te vergeven. En dat laatste zorgt ervoor dat jij jezelf altijd in de spiegel kunt aankijken. Je kunt altijd zeggen; het spijt me. Ook tegen jezelf.

Als je jezelf niet (meer) kunt aankijken in de spiegel, onderzoek dan het waarom daarvan. Ontdek op die manier wat je jezelf kwalijk neemt en vergeef jezelf dat. Zo maak je altijd je lei schoon van alles wat jou (schijnbaar) dwars zit. Zo kun je er ook achter komen dat er nooit iets is gebeurd, m.a.w. je lei is altijd schoon en toch kun je door je geloof in je blokkade, weerstand bieden aan de flow…

Maar onthou, niemand kan voor jou bepalen wat je wel of niet moet doen, denken, alleen jij weet wat klopt voor jou. Dat is het enige dat je kunt volgen, en dat zorgt ervoor dat je blij en gelukkig door je leven wandelt. Gewoon, omdat je jezelf op deze manier nooit in de steek laat.

Stem je af op Liefde voor jezelf. Dat is de enige moraal die geldt voor jou.         Sta in je kracht.

Carla van Hooff

Download gratis mijn e-book: 7 stappen naar meer geluk op www.bevrijdleven.nl