Geluk

Zonder te zien dat geluk er eenvoudigweg is, ga je altijd op zoek naar geluk. Dat zorgt ervoor dat je genoegen neemt met geluksmomentjes, waardoor je gevangen blijft in je zoektocht. Die zoektocht vermindert juist je zicht op echt geluk, terwijl je misschien denkt het al gevonden te hebben.

Vinden van geluk en vrede gebeurt eerder in het achterover leunen dan in het achter geluk aanrennen. Rusten in jezelf is het punt van waaruit je het juiste ziet en waarin je iedere keer weer kan terug keren. Erbuiten valt namelijk niets te halen…

Als je niets hoeft te zoeken val je vanzelf in tijdloosheid, in rust en vrede, in liefde en in overvloed… In geluk dus.

Dan is er echte vrijheid. Want in welke richting je dan ook iets doet, het gaat dan niet meer om resultaat, er is dan in alles geluk en vrede.

Je viert je Menszijn.

Carla van Hooff Download mijn gratis e-book: 7 stappen naar meer geluk op: www.bevrijdleven.nl