Wat is waarheid?

Laat ik vooropstellen dat in deze duale wereld niets aan waarheid gevonden kan worden. Elke zogenaamde waarheid is relatief, want gebonden aan jouw visie. Wat wel kan is een waarheidsgevoel ontwikkelen, je kunt waarheid kennen. Het is waar je intuïtie op gestoeld is, je gezonde verstand.

Het is dat wat leiding geeft aan jouw leven. Het is voor jou, je kunt anderen daar niet zomaar in meenemen. In ieder geval niet door te proberen ze ergens van te overtuigen. Aan de andere kant kun je jouw intuïtie ook niet ontkennen. Ook al zou je doen alsof zij niet bestaat en haar ontkennen, ze zal altijd weer opduiken in jou. Ze laat zich niet ontkennen.

Jouw waarheidsgevoel wil erkend worden door jou, zij IS jou. Ze is eindeloos geduldig, maar altijd aanwezig. Alleen jij kan haar kenbaar maken aan de wereld via jou.

Dat is zo mooi. <3

Er is geen enkele dwang en tegelijkertijd groeit jouw verlangen om jezelf te erkennen en zichtbaar te maken. Inherent aan jouw groei, aan het punt waar jij op dit moment mee synchroon bent.

En dat is niets anders dan jouw waarheid leven, elke dag weer.

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl