Waar ga je naartoe?

Niet waar je bent geweest, of waar je nu bent is belangrijk, maar waar je naartoe gaat.

Wil je geluk uitbouwen?

Beweeg naar het Licht, zodra je zwaarte voelt. Laat geen enkele probleem-gedachte binnen. Je bent van Licht gemaakt, hoe kan zwaarte vat op je krijgen? Je kunt achter al je gedachtes aanlopen, maar waarom zou je? Maak een keuze en ga alleen voor de lichte gedachtes, verwijder alle andere…

Volg wat je bent!

Wees je bewust van waaruit je de dag start. Als het goed is start je vanuit een schone lei. Voelt het daarna zwaar? Dan was je lei niet schoon genoeg. Maar echt elk moment kun je je lei weer schoon maken. En van daaruit opnieuw starten. Je hoeft niet te wachten tot de volgende dag. Het kan altijd Nu.

Je kunt het leven gecompliceerd maken… Voorbeelden genoeg 😉 Maar het hoeft niet. Het leven IS ongecompliceerd en simpel. Schoon en Licht. Onvoorwaardelijk Liefdevol.

Dus waar ga je naartoe?

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl