Verwijzingen naar Dat wat werkelijk is, is satsang.

Je rent achter van alles aan wat maar even de indruk geeft dat je niet zonder kan, dat je daardoor geluk vindt, dat je eindelijk gezien of gehoord zal worden enz. Maar de waarheid is tegelijkertijd veel subtieler dan dat èn kan dus nooit gevonden worden in dat waar je achteraan rent.

Wat je aandacht ook trekt kan nooit iets blijvends zijn, het is iets dat komt en weer gaat. Inclusief je geren!

Je hoeft niet achter iets aan te rennen wat je al bent. Het is in alles aanwezig, het heeft geen vorm op zich, maar kan elke vorm aannemen. Als je die werkelijkheid in jezelf ontdekt, dan pas zie je het in alles. En dat is het enige dat blijvend is.

De werkelijkheid is eindeloos aantrekkelijk.

Liefde, Vrijheid, Licht.

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl/bijeenkomsten/