Je gaat je eigen gang…

En dat is precies de bedoeling, wiens gang wil je anders gaan?

Voel je? Het kan niet anders. Je gaat je eigen gang en het enige dat je wil is dat dat gezien wordt. Maar het wordt al gezien, namelijk door jou. Dat is één en hetzelfde. Pas als jij het ziet, zien anderen het. Niet andersom, nooit andersom.

Je gaat je eigen gang en daar hou je van, daar hou je zo ontzettend veel van want dat is je grootste verlangen. Daar zit je hele bestaan in vervat. Je volgt je verlangen. Je leeft. Je voelt. Je voert uit. En het luistert heel nauw. Zo nauw dat je moet volgen, op de voet. Dan doe je het liefste wat je doet…

En daar maak je geen probleem van, geen enkel. Zo leef je het leven! Dat is onvoorwaardelijk. Leven ontvangen. In Liefde. Onophoudelijk. Op die manier zit er niemand tussen.

Dat IS Leven.

Je eigen gang gaan. Is onophoudelijk vrijheid leven. Is Liefde. Is Licht. Is ontvankelijk. Is openheid. Jij bent dat alles.

Het is persoonlijk en onpersoonlijk. Gevend en ontvangend.

Je eigen gang gaand…

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl