Er is zoveel liefde voor jou

Misschien twijfel je wel eens aan liefde, of misschien ben je er nooit mee bezig…

In het eerste geval; er is altijd liefde en in het tweede geval; er is altijd liefde. En die liefde mag je claimen, maar het hoeft niet. Er is namelijk overvloedig veel liefde voor jou. Je bent dat! Ook als je twijfelt. Ook als je het niet weet.

Hoe kun je dat zien?

Dat kun je niet! Althans, je kunt niet zien wat je bent. Maar je kunt wel zien dat je magnetisch bent voor liefde. En hoe meer liefde je geeft aan jezelf op de eerste plaats, hoe meer je liefde te geven hebt. Het is nooit andersom. Dat wil zeggen, als je liefde aan alles en iedereen om je heen geeft maar je slaat jezelf over, dan raakt jouw liefde ‘op’.

Huh?

Ja. Als je namelijk jezelf overslaat, dan heb je niet zoveel te geven. Je geeft dan om te ontvangen vanuit de buitenwereld en dat werkt niet… Je hebt een valse bron aangeboord. Maar als je eerst liefde aan jou geeft en dat ook ontvangt, dan boor je de juiste bron aan. De bron van overvloed. Vanuit die bron geef je om niet… Dat wil zeggen je hoeft er niets voor terug, want jij hebt al ontvangen.

Mooi hè?

Daardoor ben je magnetisch, dan komt die buitenwereld op je af met liefde, omdat je nergens om vraagt.  Daarin wordt de liefde die je bent zichtbaar voor jou. Je innerlijke wezen spiegelt zich via de buitenwereld.

Zo duidelijk zit het in elkaar.

De wereld is liefdevol, vanuit jou en voor jou.

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl