Leiding zoeken

Je zoekt naar leiding als je niet meer weet wat te doen. Er komt continue zoveel op je af. Alles lijkt een probleem te zijn. Je hebt misschien al heel lang oplossingen gezocht in de buitenwereld die jou uit je problemen kunnen leiden.  Toch blijf je maar zoeken, steeds opnieuw, naar leiding buiten jou.

Misschien kun je het zoeken buiten jou stoppen en omzetten in een zoektocht ├Čn jou. Keer je weg naar binnen en onderzoek of het mogelijk is om te zien waarin probleem-gedachten plaatsvinden. Precies daar kun je ook de oplossingen vinden. In jou! Er is een innerlijke stem in jou die leiding geeft, een stem die je misschien nog niet eerder hebt gehoord.

Die stem wordt vaak overschreeuwd door geïnternaliseerde stemmen. (dat zijn stemmen van je opvoeders waar je vroeger naar luisterde en die jij nu als je eigen stem hoort). Je bent zo gewend aan het geschreeuw, aan het geroep om je te verdedigen, dat je de subtiele stem van je innerlijk nooit hebt kunnen horen.

Er is namelijk een fluisterende stem die je leidt naar openheid en inzicht. Met haar hulp ga je ontdekken dat er niets verdedigd hoeft te worden. Alles wordt opgenomen in de openheid die er altijd al is.

Laat je leiden.

Carla van Hooffwww.bevrijdleven.nl/gratis-sessie/