Je bent onzichtbaar

En omdat je werkelijk onzichtbaar bent, verlang je zo ontzettend naar zichtbaar zijn. Leuk hè? Het is DE grote truc van het universum…

Het lijkt totaal tegengesteld aan elkaar, maar het is veel grootser dan dat! Het onzichtbare deel van jou is het onbenoembare, dat wat zooo groot is dat er geen enkel etiket op past. En in dat grote past al het kleine, dus ook al je verlangens die je gemanifesteerd wil zien. En in dat al is jouw lichaam, voelen, denken je kompas. Omdat dat hele grote zichtbaar wordt VIA dat lichaam, voelen en denken.

In de buitenwereld kun je aflezen waar jij bent in bewustzijn èn je kunt dat voelen ìn je lichaam. Je lichaam en de buitenwereld vormen samen de spiegel van het gemanifesteerde deel. Hoe prachtig zit dat in elkaar. Zo kun je altijd precies afstemmen op de volgende stappen die je kunt zetten om je verlangen zichtbaar/waar te maken.

Zo wordt het onzichtbare steeds meer zichtbaar in de wereld!

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl