Voel je je gedwarsboomd?

Je kunt altijd weerstand tegenkomen dat hoort gewoon bij leven. Als dat helder is beweeg je sneller door weerstand heen, maar voel je je door diezelfde weerstand langdurig gedwarsboomd dan luister je teveel naar het ego. Naar de innerlijke stem die jou probeert tegen te houden. Je geeft dan alles voorrang wat met die stem overeenkomt.

Er is ook nog een andere stem die fluistert en die je daardoor nog niet zo goed hoort. Het is de stem die komt vanuit die schone, lege plek in jou. Daar is geen weerstand, daar is vrede… Het is het eerste dat ’s morgens in je opkomt, vòòrdat het dagprogramma de leegte invult.

Hoe meer je luistert naar dat gefluister van openheid, leegte en vrede, hoe luider die stem in je wordt. De enige stem die jou leidt door weerstand heen. Dat is de stem van heling, van liefde, van zachtheid, van rust en vrede. Daar wil je zijn, dat wil je ervaren ìn alles. Vanuit die plek kun je alles ervaren, zonder daaruit te hoeven vertrekken.

Laat je vanuit elke ervaring weer terugfluisteren en laat je niet dwarsbomen door de schreeuwende stem van het ego. Zo kun je voluit leven zonder welke ervaring dan ook voorrang te geven op de vrede van je hart.

Carla van Hooffwww.bevrijdleven.nl/gratis-sessie/