Grote schoonmaak

Het gevoel dat een opgeruimd en fris huis geeft kennen we allemaal. En waar het opnieuw rommelig wordt kun je altijd weer opruimen…

Datzelfde kun je innerlijk doen, steeds opnieuw. Waar je energie uiteen valt in ontelbare onderdeeltjes en jij het overzicht verliest en je keer op keer probeert er weer middels verhalen een eenheid van te breien, mag je gaan zien dat energie altijd EEN is en dat daar altijd naar teruggekeerd kan worden.

Jij en alles wat er gebeurt ontstaan vanuit die ENE energie en dat ENE is altijd in rust. Daar is het startpunt en het eindpunt van creatie, jouw creatie. Creëren maakt blij als het overeenkomt met jouw waarheid. Die ENE energie mag uiteenvallen in verschillende gezichtspunten om het van alle kanten te kunnen bekijken. Geen enkel gezichtspunt is waarheid op zich en tegelijkertijd draagt elk gezichtspunt waarheid in zich.

Zo mooi is het georganiseerd. Blijf bij het ene, terwijl je elk gezichtspunt onderzoekt en keer weer terug naar het ENE, je BRON. Hoe vaker je dat doet, hoe vreugdevoller je creaties, hoe beter je het leven gaat herkennen!

Schoonmaak laat zien dat schoonheid overal huishoudt.

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl