Life goes on

Niets kan daar aan raken, zelfs niet de dood.

De zo gevreesde dood, die juist met nadruk laat zien dat het leven altijd door gaat. En niet alleen dat, er IS alleen maar leven. Leven inclusief dood. Dus de dood wordt niet ontkend door het leven, zij heeft haar eigen plek binnen de cyclus van ontstaan en vergaan. De hele natuur laat dat zien. En de mens is daar niet van uitgesloten.

Iedereen is daar een onderdeel van. In dat besef zijn we gelijkgeschakeld, altijd. Het is het punt waar nooit iets aan de hand is en dat is je werkelijkheid. Het is Liefde, Schoonheid, Geluk, Vreugde, Licht, Bewustzijn.

Intussen mag je je verlangen waar maken, je creativiteit en je liefde inzetten om je grootste dromen in werkelijkheid om te zetten. Op die manier gebruik je al je vermogens om dat punt, waar nooit iets aan de hand is, in de wereld te laten stromen. Zodat je het onzichtbare zichtbaar maakt, op de eerste plaats voor jou! Want met alleen weten dat we gelijkgeschakeld zijn is heel fijn, maar dat leven en dat vooral terugzien in het Leven zelf is jouw geschenk aan jezelf en tegelijkertijd aan de wereld.

Life goes on en jij mag daar helemaal je plek in innemen en kleur aan geven op jouw manier. Je bent het Leven zelf en je verlangen is om daarmee samen te vallen, keer op keer op keer…

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl