WAAR GAAT HET OM?

Daar zijn veel uiteenlopende antwoorden op mogelijk natuurlijk. Maar waar gaat het echt om? Er is vast wel een antwoord te vinden dat alle andere omvat. En dat is zo! Het antwoord is namelijk wederom een vraag.

Deze vraag omvat alle antwoorden, namelijk:

DIENT DIT ANTWOORD LIEFDE??

En die vraag hoef en kun je alleen zelf beantwoorden. Is dit wat ik nu doe, wat ik nu denk, wat ik nu wil, is dat Liefde? En als dat antwoord klopt voor jou, dan komt er geen oordeel in je op, geen schuldgevoel, geen spijt, geen belang, geen dit is beter dan dat, geen IK belang …. Alleen Liefde

JIJ BENT LIEFDE

Dat is het begin en het einde, je valt ermee samen en je verdwijnt. Je zou kunnen zeggen; zodra jij (weer) belangrijker bent dan Liefde, is er een belang en verdwijnt Liefde naar de horizon in jou. Geef je dat belang op, dan is er weer Liefde in jou. Want ook al is Liefde er Altijd, je weet wanneer je het leeft en wanneer niet. Daar kun je je altijd opnieuw naar richten.

LIEFDE NODIGT JE ALTIJD UIT

Aan jou de keus, niemand kan het voor je doen. Gelukkig! Jij staat aan het roer. Deep down weet je altijd welke keus voor jou de beste is en…

DAAR GAAT HET OM

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl