Openheid en rust

Elke invulling is een gangmaker. Het is food voor de mind zogezegd. Niets om je zorgen over te maken, wel handig om te weten dat het zo werkt. De mind speelt met alles, in haar is alles zo licht als een veertje. Echter hoe jij ermee omgaat maakt het verschil. Voor jou. Je kunt dus meespelen en nergens gewicht aan geven of dingen zwaar maken en het gewicht op je schouders voelen. Dan is er een probleem en stopt het spel.

Maar gelukkig is elk ‘probleem’ een uitnodiging om het onder ogen te zien en de blokkade te voelen om weer terug te kunnen naar openheid en rust. Het is terugkeren naar je oorsprong, terugkeren naar de lichtheid. Naar rust en vrede. Op die manier ontdek je steeds opnieuw waar en wat werkelijkheid is, totdat dat ‘onbekende’ zo bekend voor je is, dat je in alles openheid en rust herkent. Je ziet in alles jezelf. Er is niets zonder jou. Jij bent overal. Omnipresence.

De gangmaker is niet meer.

Overal is openheid en rust, licht en vrede.

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl