Jij bent er als eerste

Dit geldt voor iedereen. Voor jou ben jij er als eerste. Al zou je dit niet willen omdat je er een oordeel over hebt, het valt niet te ontkennen. Voordat je ook maar iets gedaan of gedacht hebt was jij er al. En dan niet jij als … en dan je voornaam, maar jij als jij!

Daarna komt de rest. Alles komt voort uit jou en eindigt bij jou. Het hele leven begint zo, maar ook elke dag begint en eindigt zo. Alles wat je invult op de stippellijn komt na jou ….

Als je je hiervan bewust bent bij elke handeling en gedachte dan kan er iets in jou gaan verschuiven. In het begin vraagt dat een bepaalde alertheid, wat uiteindelijk niets anders is dan bewust zijn van. Eigenlijk is dat al zo en toch verandert er iets als je daar (meer) bewust van bent.

Je gaat een bewust avontuur aan met jezelf!

Veel plezier.

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl