Stralen

Hou jij ook zo van mensen die stralen? En dat heeft niets te maken met hoe ze er uit zien of met wat ze doen en ook niet met de situatie waarin ze verkeren. Ze stralen van binnenuit en dat maakt ze magnetisch. Wat zij zichtbaar maken is dat ze nergens onder gebukt gaan.

Dat stralende is magnetisch omdat het je herinnert aan wat je zelf bent. Je bent dat gewichtsloze en stralende door alles heen. Als je dat in anderen herkent, betekent dat dat je het al in jezelf hebt herkend. Daarom is het zichtbaar in de wereld om je heen. Hoe duidelijker het is in jou, hoe meer de wereld om je heen dat terugspiegelt.

Als je meer dingen ziet in de wereld om je heen, die je niet bevallen, dan dat wat wel aantrekkelijk is voor je, dan is het duidelijk dat er nog sluiers opgetild kunnen worden die het stralende in jou verborgen houden. De wereld houdt jou net zolang in haar greep totdat je ziet waar jij van los mag komen. Hoe meer jij oplost in jou, hoe meer vrijheid leefbaar wordt.

Zo kun je ontdekken dat je wel ├Čn de wereld bent, maar nooit van de wereld was, bent of zult zijn. Het stralende waar je van houdt ben jij.

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl

5Pravas Benjamin Vierus, Dick Sinnige en 3 anderen2 opmerkingenLeukOpmerking plaatsen