Waar het hart van vol is…

Juist. Waar loopt jouw mond van over?

Of hou je alles binnen? Maar het wil zichtbaar worden. Dat is creatie, het begint in het hart, met verlangen. Na verloop van tijd wordt het zichtbaar in de spiegel van je bestaan. Als je niet verwacht dat je creatie totale vervulling gaat brengen, maar in plaats daarvan, herkent dat creatie plaatsvindt IN totale vervulling, dan kun je er van genieten en weer het volgende creëren.

Tegelijkertijd draagt elke creatie totale vervulling in zich en maakt dat zichtbaar, zoals jij een directe creatie bent van Bewustzijn, zo is dat ook met alles wat door jou heen zichtbaar wordt. Dat is het ene dat in alles aanwezig is. Dat ene, dat we ook bron kunnen noemen is onuitputtelijk en kan altijd aangeboord worden.

Jouw hart dat vol is en overloopt is op zich de spiegel van Bewustzijn zelf. Jij bent Bewustzijn dat overloopt van zichzelf.

Bewustzijn dat Zichzelf creëert.

Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl