Succes

Ken je succes? Heb je succes? Ben je succesvol?

Maar vooral…. Wie bepaalt dat?

Als je nergens naar streeft maar gewoon je hart volgt en oppakt wat je tegenkomt. Waar jij je toe aangetrokken voelt. Dan is alles in overeenstemming met je hart. Dàt is je succes, want zonder je hart kan er geen succes zijn. En of dat succes groot of klein is, doet er niet toe.

Wat is succes zonder vreugde?

Voor mij vallen die twee samen en er blijft 1 over: diepe vreugde.

Je wordt opgevoed in het geloof van succes, alles moet succesvol zijn. Maar als het hart wordt overgeslagen richt dat zogenaamde succes je te gronde. De buitenkant ziet er misschien succesvol uit, maar je merkt vroeg of laat dat je jezelf hebt overgeslagen. Dan blijft er een lege huls over. Je houdt niet van jou en dan verdamp je.

Vreugde is in jou en als je de vreugde volgt, op welk gebied dan ook, dan ìs dat succesvol, maar dat is dan een bijproduct.

Ware vreugde is om niet. Is eenvoud. Is zonder reden.

Jij bent al succesvol, omdat je er bent.

Hou van jou.

Carla van Hooff Kom naar mijn satsang/bijeenkomsten: www.bevrijdleven.nl/bijeenkomsten