Ken je dat gevoel van woede, van frustratie, van onmacht?

De dingen gaan niet zoals jij het wil, zoals jij het wenst, je hebt geduld gehad, je hebt ruimte gegeven, je hebt alle klachten, opmerkingen, verwijten aangehoord. Niets helpt, het doet er niet toe wat jij zegt of wat je doet. En jij wil dat het NU verandert, je wil zien dat alle energie die je erin hebt gestopt zichtbaar wordt. Want dan zul je gelukkig zijn…

En dat is je valkuil. Zo werken de dingen niet, je bent of NU gelukkig of NIET. Dat is wat het leven je biedt. Er zijn geen voorwaarden, het leven is geen markt van onderhandeling, handjeklap of ruil. Jammer? NEE

Want precies hier ligt je vrijheid! De dingen die je doet doe je vanuit waar jij op dat moment bent in bewustzijn. En dan wordt direct zichtbaar waar het aan schort. Je kunt aan de resultaten zien waar je naar toe mag shiften in bewustzijn. Dus wil je andere resultaten zien? Shift naar een (meestal) hoger niveau in bewustzijn. Doe de dingen vanuit daar en het resultaat zal dienovereenkomstig zijn.

Hoe jij je voelt van binnen is het verhaal dat je aan jezelf vertelt en steeds weer herhaalt. Vertel jezelf een ander (beter, gelukkiger) verhaal en gooi het oude verhaal over jezelf overboord. Je oude verhaal gaat samen met het oude geloof in dat verhaal, met oude overtuigingen. Die mogen ook allemaal overboord. Weg ermee! Wat een opluchting! Hoe lang heb je jezelf al hetzelfde verhaal verteld over wat je allemaal niet kan, niet durft, over wie jou allemaal in de weg staan enz.

Nu mag het anders, nu kàn het anders. En die woede, die frustratie? Die hebben ervoor gezorgd dat je dit helder kunt zien en dat je daarmee de kracht in jezelf hebt gevonden OM het te veranderen. Het zou fijn zijn als je in het vervolg direct ziet/voelt dat je jezelf kleiner aan het maken bent, al bij de eerste valse gedachte, het eerste valse gevoel. Dan kun je shiften van een wereld van ego, naar een wereld van wonderen.

Leer alle nuances in je gevoelens kennen. Doe mee aan de workshop: subtieler leren voelen. De laatste kans om je in te schrijven hiervoor met korting is vandaag. Info op: www.bevrijdleven.nl/bijeenkomsten