EEN WERELD VAN ANGST

Wat ik zie als ik de wereld inkijk is angst en angst en angst. En elke mening of standpunt dat je inneemt, creƫert alleen maar nog meer angst.

Zolang het ego aan het roer staat ontstaan er kampen. Ik weet het beter dan jij enz. Maar wat niet gezien wordt is dat het daar niet over gaat. We willen allemaal liefde, we willen allemaal een betere wereld, maar het belangrijkste is om eerst maar bij jezelf aan te sluiten. Sluit aan bij je eigen wensen en verlangens, dan volgt op een gegeven moment vanzelf de verandering van de wereld. Sluit aan bij de Liefde in jou.

Het gaat niet om de discussies in de buitenwereld, het gaat niet om alle verschillende meningen of berichten. Richt je op jezelf en zie dat je daar geluk vindt. Als je dan vervolgens vanuit dat geluk je blik weer op buiten richt en van daaruit jouw wereld vormt geeft, dan is het dat geluk dat je uitstraalt in alles wat je doet. En wat je uitstraalt vind je terug, dat wordt dan ook naar jou terug gespiegeld.

Bewustzijn in jou breidt zich uit en daarmee versterk je jezelf en iedereen om je heen. Focus je daar op. Dat is waar het coronavirus naar wijst. Alleen maar naar jouw binnenwereld, niets anders!

Richt je niet op het virus, dat is de verpersoonlijking van angst en dat veroorzaakt het ook. Kijk maar naar je reacties daarop, je wordt er steeds angstiger van. En angst maakt je klein, het neemt je macht over. De enige plek waar je in vrede kunt zijn en waar je je kracht vindt is binnenin jou.

Alleen vanuit die plek verandert die wereld en dat gaat dan vanzelf.

Liefde en Kracht gewenst.