Satsangs zijn ontmoetingen in de waarheid die je bent! Het doel van deze avond is het ontdekken van je eigen licht, (liefde, vrede, zachtheid, vrijheid, God, leven enz.) dus je essentie, je ZIJN! We gaan een gezamenlijk gesprek aan, waarin je alles aan de orde mag brengen wat bij jou op dat moment leeft.

Het verschil met de gesprekken die 1 op 1 plaatsvinden is dat deze avonden worden gedeeld binnen een groep mensen. Deze mensen zijn op zoek naar wie ze in werkelijkheid zijn. Dat is het kader waarbinnen deze bijeenkomsten plaatsvinden. Ook op deze avonden is het natuurlijk mogelijk om de aandacht naar je toe te halen en het daarmee als het ware jouw avond te maken. Dat doe je door jouw vragen te stellen.

Hoe meer vragen er gesteld worden hoe levendiger de avond zal zijn en hoe meer dat ook het leven van alledag zal weerspiegelen. Elke vraag wordt door Carla vanuit helderheid beantwoord. Het kan allemaal helpen om dichter bij je eigen essentie te komen. In ieder geval is de bedoeling dat je ‘lichter’ naar huis gaat dan dat je gekomen bent…

VOOR WIE EN WANNEER

Voor iedereen die op zoek is:

  • naar waarheid
  • naar zijn/haar ware natuur
  • naar vrijheid
  • naar bevrijding van gedachten (-structuren)
  • naar bevrijding van angst(en)

Iedereen is van harte welkom en mocht je mensen kennen die ook graag zouden willen komen, zij zijn natuurlijk ook welkom. Wat dat betreft, hoe meer zielen, hoe meer vreugde. ☺

Opgave of inschrijven van te voren is niet nodig, de deur is open en de avond vindt onafhankelijk van het aantal mensen, gewoon plaats. Data: zie de homepagina.

De avonden zijn van 19.30 – 21.30 uur Deur open vanaf 19.15 uur
De ochtenden zijn van 11.00 – 13.00 uur Deur open vanaf 10.45 uur
Voor thee wordt gezorgd.
Bijdrage: € 15,00

De avonden worden gegeven in mijn huis, maar de mogelijkheid bestaat om een satsangavond bij u thuis te organiseren. Neem daarvoor contact op via de contactpagina.