Carla van Hooff

Welkom op mijn website! Daar ben je dan en ik nodig je van harte uit om je bewust te worden van wie je werkelijk bent en van daar uit te gaan leven. Als je alles achter je kunt laten wat je denkt te weten, blijft wijd open ruimte van niet weten over. Die ruimte was er altijd al, maar er wordt vaak overheen gekeken.

Om meer zicht te krijgen op welke dingen een blokkade vormen om in vrijheid te kunnen leven, zijn er de lichtavonden die 1x in de drie weken op woensdag plaatsvinden en/of de persoonlijke gesprekken.

Zowel in de groepsontmoetingen als in de één op één dialogen met mij verwijs ik altijd naar de realiteit van wie je werkelijk bent!

Kijk rond op mijn website en als je nieuwsgierig bent geworden kom rustig langs op een lichtavond of bel voor meer informatie of om een afspraak te maken! Je kunt natuurlijk ook mailen.

Leave a Reply

X
%d bloggers liken dit: